Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün tarihi belli oldu mu?

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün tarihi belli oldu mu?
Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti son günlerin en çok konuşulan isimleri oldu. Hadise ile Mehmet Dinçerler Kadir Gecesi'nde mi evleniyor? İşte Hadise'nin düğün tarihi…

Magazin gazetecilerinin yakından takip ettiği Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti ilişkilerini hızlandırdı. Hadise geçen günlerde Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi almış ve evet dediğini takipçileriyle paylaşmıştı. Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin aşk dolu görüntüleri ise çok konuşuldu. Hadise'nin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde Hadise'nin 3 milyon lira değerindeki yüzüğü de gözlerden kaçmamıştı. Evlilik teklifinin ardından Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin düğün tarihini de belirlediği iddia edildi. Ünlü çift düğün tarihi için çok özel bir gün belirledi. İddialara göre Hadise ile Mehmet Dinçerler 27 Nisan'da nikah masasına oturacak. Ramazan ayı içerisine denk gelen 27 Nisan aynı zamanda Kadir Gecesi'nin olduğu gün.

Hadise ile Mehmet Dinçerler Kadir Gecesi'nde mi evleniyor?

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'in her adımı haber oluyor. Uzun süredir birlikte olan ünlü çift evlilik için ilk adımı atmıştı. Mehmet Dinçerler Hadise'ye özel bir evlilik teklifi yapmış ve Hadise de bu teklifi kkabul etmişti. Magazin haberlerine konu olan gelişmelerin ardından Hadise ile Mehmet Dinçerler'in nikah tarihlerinin de belli olduğu iddia edildi. Hadise ile Mehmet Dinçerler'in 27 Nisan için nikah günü aldıkları belirtilirken o günün Kadir Gecesi olmasının da özellikle tercih edildiği söylentiler arasında. İddialara göre Hadise ile Mehmet Dinçerler bu günü özellikle seçti ve o günün kendileri için daha hayırlı olacağına inanıyor.

Hadise ve Mehmet Dinçerler nikah tarihi aldı

Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti geçen haftasonu da Mehmet Dinçerler'in düğün töreni için biraradaydı. Hadise Mehmet Dinçerler'in ailesi ile  gelin alma törenine de katılmıştı. Kayınvalidesi ve görümcesiyle samimi görüntüler veren Hadise hem gelen alma sırasında hem de düğün töreninde oldukça eğlendi. Düğünden dans ettiği görüntülerin yansıdığı Hadise Deinçerler ailesi ile düğün pozlarında da yer almıştı. Her adımları gündem olan ünlü çiftin 27 Nisan'da nikah masasına oturacağı haberi de kısa sürede yayıldı.

25-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar