Hadise ve Mehmet Dinçerler’in Düğün Yeri Belli Oldu

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in Düğün Yeri Belli Oldu
Müzik dünyasının ünlü şarkıcısı Hadise geçtiğimiz Nisan’ın 30’unda Mehmet Dinçerler ile nikah kıymıştı. Çiftin Eylül ayında İtalya’da düğün yapacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz Nisan ayının 30’unda dar bir çerçevede sadece aile arasında kıyılan bir nikahla dünya evine giren ünlü şarkıcı Hadise’yle ilgili magazin basınında hemen her gün bir haber yer alıyor ve bir gelişme yaşanıyor. İş adamı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan’da dünya evine giren ünlü şarkıcı düğün yapmamakla eleştirilmiş ve özellikle yakın arkadaşları ve dostları nikaha çağrılmadıkları için ünlü şarkıcıya sitem etmişlerdi. Uzun süre gözlerden uzak bir birliktelik yaşadıktan sonra yine aynı şekilde sessiz sedasız nikah masasına oturan Hadise sonunda kendisinden beklenen düğünü yapmaya karar verdi. Eşi Mehmet Dinçerler ile birlikte bir düğün yapmaya karar veren Hadise bu düğün için ayrıca 2 – 3 günlük bir düğün eğlencesi yapmayı da kararlaştırdı.

Eylülde İtalya’da Düğün Var

Müzik dünyasının ünlü isimlerinden Hadise son aylarda yoğun bir gündem yaşıyor. Bir süredir birlikte olduğu İş adamı Mehmet Dinçerler ile 15 Mart’ta aile içinde yüzük takarak nişanlanan ve yine aynı şekilde aile içinde yapılan ve Çırağan Sarayı’nda 30 Nisan’da gerçekleşen nikahla dünya evine giren Hadise tüm bu süreci gözlerden uzak yaşamayı tercih etmişti. Magazin basını ve yakın arkadaşlarının sitemleriyle karşılaşan ve düğün yapmamakla eleştirilen Hadise sonunda bu çağrıları duydu ve düğün gecikmişte olsa düğün yapmaya karar verdi. Ünlü çiftin düğün tarihi net olmamakla birlikte Eylül ayında İtalya’da gerçekleşecek. Ünlü çiftin İtalya’da gerçekleştireceği düğünün 2 – 3 gün süreceği ve düğüne çiftin sevenlerinin de düğüne katılabilecekleri belirtildi. Hazırlıkların şimdiden başladığı ve Hadise’nin bu müjdeyi arkadaşlarına vererek hazır olmalarını istediği öğrenildi.

Yüzük Geri mi Alınacak?

Öbür taraftan ünlü isim Hadise ile ilgili her gün yeni bir magazin haberi de gündemdeki yerini alıyor. Ünlü isim ile ilgili son gelişme ise Hadise’nin yaklaşık olarak 3 Milyon TL değerinde olan evlilik yüzüğünün borçlar nedeniyle geri alınacağı şeklinde. İddiaya göre Mehmet Dinçerler’in borcu nedeniyle Hadise’ye takılan yüzüğün geri alınacağı. Ancak ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda nazire edercesine yüzüğüyle poz verdi. Bu durum iddiaların gerçek dışı olduğunun kanıtı gibi görülüyor.

03-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar