Hadise ve müstakbel kayınvalidesi aynı karede görüntülendi

Hadise ve müstakbel kayınvalidesi aynı karede görüntülendi
Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler evlilik yolunda ilerlerken son görüntüleri yine sosyal medyanın gündeminde. Hadise ve müstakbel kayınvalidesi aynı karede görüntülendi.

Ünlü şarkıcı Hadise evliliğe doğru yürüyor. Hadise bir süredir beraber olduğu Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifine evet demişti. Sosyal medyadan yayınladığı görüntülerle evet dediğini açıklayan Hadise evliliğe doğru kararlı adımlarla ilerliyor. Mehmet Dinçerler ve Hadise bu kez Mehmet Dinçerler'in kardeşinin düğününde görüntülendi. Hadise ve müstakbel kayınvalidesin de olduğu görüntüler yine çok konuşulacak. Hadise'nin mutluluğu gözlerinden okunurken Mehmet Dinçerler ve ailesinin de onunla çok mutlu olduğu gözlemleniyor. Hadise ve müstakbel kayınvalidesinin birlikte olduğu görüntüler günün en çok konuşulanlarından oldu.

Hadise ve Mehmet Dinçerler gelin almaya gitti

Hadise ve Mehmet Dinçerler evlilik için ilk adımı geçen günlerde attı. Ünlü ikili Mehmet Dinçerler'in kardeşinin gelin alma törenine de beraber gitti. Dinçerler ailesi ile iyice kaynaşan Hadise gelin alma törenini Mehmet Dinçerler ve müstakbel kayınvalidesi ile izledi. Oldukça eğlendikleri gözlemlenen ünlü çiftin aile içerisinde de oldukça samimi oldukları görüntülere yansıdı. Mehmet Dinçerler'in kardeşi 23 Ocak'ta evleniyor. Hadise de evlilik teklifini kabul ettiği Mehmet Dinçerler'i ve ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Hep beraber gelin almaya giden aile davul zurna eşliğinde gelin çıkarma törenine katıldı. Hadise bu anlarda oldukça eğlenirken Mehmet Dinçerler ve müstakbel kayınvalidesiyle yan yana yer aldı.

Hadise aile pozuna da girdi

Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti sabah gelin almaya beraber giderken akşam düğünde de beraberdi. Mehmet Dinçerler'in kardeşinin düğünü karlı bir konseptte gerçekleşirken davetliler Hadise'nin şarkıları eşliğinde dans etti. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Hadise'nin de düğünde doyasıya eğlendiği görülüyor. Gelin ve damatla birlikte çekilen aile pozlarında da Mehmet Dinçerler ve Hadise beraber yer aldı. Aile pozlarına da dahil olan Hadise'nin aileden de tam not aldığı görüldü. Düğünden çok özel görüntülerden bazıları davetliler tarafından, bazıları ise Mehmet Dinçerler tarafından paylaşıldı. Hadise ve Mehmet Dinçerler'in nikah masasına ne zaman oturacağı ise sevenleri tarafından merak ediliyor.

23-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar