'Burçlar' Romantik Komedi Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

'Burçlar' Romantik Komedi Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!
Ali Ersan Duru ile Gözde Mutluer’in başrollerinde oynadığı, zodyakın 12 burcunu bir aşk hikayesinde buluşturan sezonunun en iddialı projesi ‘Burçlar’ın vizyon tarihi belli oldu

Yapımını Dragon Film’in üstlendiği romantik komedi türündeki ‘Burçlar’, renkli oyuncu kadrosu, sıra dışı hikayesi ve astrolojiye getirdiği eğlenceli yorumla sezonunun en iddialı filmlerinden biri olarak gösterime girecek. Gökyüzünün büyülü dünyasını sinema perdesine taşıyacak olan Burçlar filminin vizyon tarihi, oyuncu kadrosu ve karakterleri de izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Filmin vizyon tarihi belli oldu. İşte filmle ilgili merak edilenler…

‘Burçlar’ Filmi 11 Şubat’ta Sinemalarda!

Yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın yapacağı, senaryosunda filmin yapımcılığını da üstlenen Ebru Erten’in imzası bulunan romantik komedi türündeki ‘Burçlar’ın güçlü oyuncu kadrosunda Ali Ersan Duru, Gözde Mutluer, Ferman Akgül, Cengiz Küçükayvaz, Ayşen Sezerel, Nedim Saban, Aliye Uzunatağan, Asuman Dabak, Ayten Uncuoğlu, Deniz Özerman, Onur Büyüktopçu, Ruhsar Gültekin, Ceren Soylu, Nazlı Tosunoğlu, Müge Akyamaç, Suna Yıldızoğlu, Parla Şenol, Çiğdem Tunç ve Mahperi Mertoğlu yer alıyor.

Hayatın her alanında karşımıza çıkan, özellikle pandemi ile birlikte yorumları daha da dikkatle takip edilir hale gelen astroloji dünyasını merkezine alan film, burçlara dair eğlenceli bir hikayeyi anlatıyor. Astrolojinin ve burçların günlük hayatımızda ve ilişkilerdeki etkisinin anlatıldığı bir romantik komedi olan ‘Burçlar’ filmi 11 Şubat 2022’de vizyonda olacak.Çekimleri 15 Ekim 2021’de başlayan ‘Burçlar’ın,​​ müziklerini ise ünlü rock grubu Manga’nın solisti ve filmde oyuncu olarak da yer alan Ferman Akgül besteleyecek.

Burçlar Filminin Konusu Nedir?

Yediden yetmişe herkesin ilgisini çeken astrolojiyi ve gök cisimlerinin etkilerini merkezine alan filmin başrollerinde Burcu (Gözde Mutluer) ve Sinan (Ali Ersan Duru) burçlardan nasibini en eğlenceli şekilde alacak.

Burcu, hayattaki tek takıntısı astroloji olan başarılı bir iş insanıdır. Sinan da onu etkilemek için çeşitli planlar yapmaktadır. ‘Burçlar masası’, Sinan’ın kurnaz planlarına izin vermez ve ona büyük bir sürpriz hazırlar! Gerçek aşkın savunucusu ‘burçlar masası’, Burcu’yu her sabah yeni bir burca uyandıracaktır.

Burçlar Film Afişi

Filmin Oyuncu Kadrosu

Gözde Mutluer (Burcu)

Gözde Mutluer 4 Ekim 1991 İzmit Kocaeli doğumludur. Marmara Üniversitesi Sinema TV Bölümünden mezun olan güzel oyuncu Kaan Karsan ile evlidir. Tövbeler Tövbesi, Lale Devri, Bebek İşi, Not Defteri, Aşkın Kanunu, Kardeşler, Bana Baba Dedi, Asla Vazgeçmem, Melekler Korusun, Kördüğüm, Kardeşim Benim, Benimle Oynar Mısın? , Dağ gibi, 4N1K ve Masumlar Apartmanı dizilerinde oynadı.


 

Ali Ersan Duru (Sinan)

Ali Ersan Duru, 19 Eylül 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun olan oyuncumuz, Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile çalışmaya başlamıştır. Diyalog Sanat’ta ve Şahika Tekand Stüdyo da oyunculuk eğitimleri alan Ali Ersan Duru, kamera karşısına ilk defa 2010 yılında Lale Devri dizisiyle geçmiştir. Yakışıklı oyuncumuz daha önce Hayat Devam Ediyor, Bugünün Saraylısı, Başrolde Aşk, Yağmurdan Kaçarken, Aşk Zamanı, Şahane Damat, Kalbimin Sultanı, Sen Çal Kapımı, Gönül İşleri, Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul gibi başarılı projelerde yer almıştır.




Nazlı Tosunoğlu


Onur Büyüktopçu


Cengiz Küçükayvaz


Asuman Dabak


Ceren Soylu


Çiğdem Tunç


Ferman Akgül


Müge Akyamaç


Nedim Saban


Ayten Uncuoğlu


Ayşen Sezerel


Ruhsar Gültekin


Aliye Uzunatağan


Suna Yıldızoğlu

Deniz Özerman

Parla Şenol


Mahberi Mertoğlu

23-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar