Hafsanur Sancaktutan’ın yeni projesi belli oldu

Hafsanur Sancaktutan’ın yeni projesi belli oldu
Disney Plus’un ikinci yerli yapımı Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol alan Hafsanur Sancaktutan yeni sezon için gelen teklifler arasında Fox Tv’de yayınlanacak diziyi tercih etti.

Son Yaz dizisiyle geniş hayran kitlesi kazanan Hafsanur Sancaktutan’ın yeni sezonda rol alacağı projesi belli oldu. Hayranları genç oyuncunun yer alacağı uyarlama dizinin detaylarını merak ediyor. Hafsanur Sancaktutan kimdir, hangi yapımlarda rol aldı? Şimdi detaylar

Hafsanur Sancaktutan’ın yeni projesi belli oldu

Fox Tv yapımı Son Yaz dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan yeni sezonda çok konuşulacak bir diziyle geliyor. Disney Plus’un ikinci yerli yapımı olan Dünyayla Benim Aramda dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile iyi bir ekip olmuştu. Hızlı bir kariyer yükselişi sergileyen Sancaktutan yeni sezon için gelen teklifler arasında Fox Tv’de yayınlanacak diziyi tercih etti.

Liseli gençlerin maceraları trend oluyor

Özellikle bu yaz sezonunda ekrana gelen Tozluyaka, Sevmek Zamanı gibi dizilerde artan liseli gençler konulu yapımlar trend olmaya başladı. Eylül ayında Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan dizi, Beverly Hills isimli ünlü Amerikan dizisinden uyarlandı. Henüz ismi netleşmeyen dizide Hafsanur Sancaktutan’ın başrol oynarken yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak.  Damla Serim’in senaryosunu yazdığı dizide Sancaktutan’ın partneri olarak Mert Yazıcıoğlu ile prensipte anlaşıldı. Ayrıca Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu ve Selahattin Paşalı ile görüşmelerin devam ettiği yerli Beverly Hills dizisi bir grup liseli gencin başından geçen trajik olayları ekrana getirecek.

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu çok küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilendi. Oyunculuk kariyerine "Gülperi" dizisiyle başlayan genç oyuncu yer aldığı tiyatro oyunlarıyla ayrıca birçok ödül de kazandı. Aşk Ağlatır dizisinde canlandırdığı Meryem rolüyle tanınan güzel oyuncu Son Yaz dizisinde hayat verdiği Yağmur karakteriyle “yılın yükselen yıldızı” seçilen genç oyuncu bu diziyle geniş hayran kitlesine ulaştı.

Rol Aldığı Diziler

Son Yaz / Yağmur / 2020

Aşk Ağlatır / Ada Meryem / 2019

Gülperi / Fidan / 2018

10-07-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar