Halit Ergenç'e trafikte saldırı!

Halit Ergenç'e trafikte saldırı!
Ünlü oyuncu Halit Ergenç bu sabah sosyal medya üzerinden trafikte yaşadığı bir olayı anlattı. Yasal haklarını kullanacağını belirten Ergenç ilgili kişilerle neler yaşadı?

Edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde ünlü oyuncu Halit Ergenç aracıyla seyir halindeyken trafikte tehlikeye yol açabilecek şekilde makas atan bir otomobili farketti. Aracın önünde yavaşlayarak durmasını sağlayan Ergenç, araçtan inen iki kişi ile sözlü atışmalar yaşadı. Daha sonra büyüyen tartışma ünlü oyuncu ve kardeş oldukları bilinen iki kişi arasında fiziksel saldırıya döndü. İki kardeşin sözlü hakaretlerin yanı sıra Halit Ergenç'e yumruk attıkları öne sürüldü.

Bahsi geçen ikilinin araçlarına binerek olay yerini terk etmesi üzerine Halit Ergenç, Etiler Polis Merkezi’ne giderek durumu bildirdi. Bu durum için çalışma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan şahıslar için Ergenç sosyal medya üzerinden ne dedi?

TWİTTER VE İNSTAGRAM'DAN DUYURDU

Başarılı oyuncu Halit Ergenç, sabah saatlerinde Etiler'de yaşadığı olayın ardından sosyal medya hesapları twitter ve instagramdan konunun takipçisi olacağını söyledi. Ergenç; “Bugün sabah saatlerinde trafik güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde seyreden bir araç içerisinden inen iki kişinin tehdit, hakaret ve fiziksel saldırısına uğramış bulunmaktayım. Konu ile ilgili resmî makamlar nezdinde gerekli işlemleri başlattım. Trafik kurallarını ihlal ederek, toplumun güvenliği tehdit eden bu davranış biçimiyle ilgili tüm yasal haklarımı kullanarak, konunun takipçisi olacağımın bilinmesini isterim.” notuyla takipçilerine yaşadıklarını anlattı.

HALİT ERGENÇ KİMDİR?

30 Nisan 1970 yılında İstanbul'da doğan Halit Ergenç, lisans eğitimine İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri bölümünde başlamış fakat yarıda bırakarak Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümünden mezun olmuştur. Daha sonrasında birçok dizi ve filmde oynayan Ergenç, Binbir Gece dizisinde gösterdiği başarı ile Altın Kelebek ödülü kazanmıştır. 2009 yılında burada tanıştığı Bergüzar Korel ile evlenmiş Ali isminde bir oğulları olmuştur. 2011-2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alarak Kanuni Sultan Süleyman'a hayat vermiştir. Öte yandan müzikal geçmişi de olan Ergenç, çeşitli tiyatro oyunlarında da görev almıştır.  Dersimiz Atatürk, Acı Aşk, İstanbul Kırmızısı gibi fimlerle beyaz perdede kendini gösteren başarılı oyuncu son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde eşi Bergüzar Korel ile yıllar sonra tekrar başrolü paylaşmıştır.

 

02-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler