Canevim dizisi neden yok? Yayından mı kaldırıldı? Yeni bölüm ne zaman?

Canevim dizisi neden yok? Yayından mı kaldırıldı? Yeni bölüm ne zaman?
Atv'nin yaz dizilerinden Canevim'in ilk bölümü yayınlandı ama ikinci bölümü neden yayın programında yok? Canevim yayından mı kaldırıldı? İşte merak edilenler...

ATV’nin yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan yeni dizisi Canevim’de büyük şok yaşanıyor. Canevim yayınlanan birinci bölümü ile birlikte alınan reyting sonuçları ile hem yapımcıyı hem de kanal yönetimini hayal kırıklığına uğrattı. 3 Haziran yeni bölümü yayınlanması beklenen dizi neden yok? Yeni başlayan bir dizi bayram dolayısıyla ara vermezdi, daha birinci bölümünden sonra bayramda ara verecek olsaydı başlamazdı diyen izleyiciler meraklı bir şekilde Canevim dizisinin akıbetini bekliyor. Bütün bu meraklı bekleyiş üzerine Canlitv izleyicileri için bütün ayrıntıları derledik.

Canevim 1. Bölüm reyting sonuçları!

Canevim dizisinin yapımcılığını Koliba Film üstleniyor. Koliba Film daha önce de ATV’ye birçok proje hazırladı. Kanatsız Kuşlar, Masum Değiliz, Yeter gibi dizileri buna örnek verebiliriz. Koliba bilhassa TRT için yaptığı Hayat Türküsü ile başarılı oldu. Star Tv için ise Köprü dizisi ile kendinden bahsettiren yapım şirketi Canevim ile yokları oynuyor.

Canevim dizisi Söz, Çukur, Zalim İstanbul, Yasak Elma ile girdiği reyting yarışından mağlubiyetle ayrıldı. Dizi genel izleyicide 2,4 reytingle 23. Sırada yer alarak ATV’nin bu sezonki en kötü prime time derecesine sahip oldu. Bu reyting sonuçları 3. Haziranda Canevim neden yok sorusunu net olarak yanıtlıyor. Birinci bölümü izlenmeyen bir yapımın geleceği pek parlak olmaz. Atv yönetimi bunu bildiği için Koliba Film ile ortak bir karar almış olacak ki 3 Haziranda Canevim’in 1. Bölümü tekrar yayınlanacak. Bayram boyunca gündüz kuşağında da tekrarları yayınlanacak olan dizi seyirciye tanıtılmaya çalışılacak. Kanalın başarı kriteri de net. Canevim 2. Bölümde 4 reytinge gelemezse devam edilmeyecek.

Canevim ile birlikte ATV’nin dizi sihri de bozulmuş oluyor.  Bütün dizileri gün birincisi olan kanal, Zengin ve Yoksul ile büyüsünü kaybetmişti. Şimdi Canevim ile kısa sürede biten bir diziye daha imza atabilir.

Canevim konusu nedir?

Canevim klasik bir hikâye olarak karşımıza çıkıyor. Maraz Ömer isimli hem yetim hem de öksüz olan bir gencin Ceylan isimli kendisi gibi fakir olan güzel bir kızla aşkını ele alıyor. İki genç evlilik planları yaparken başlarına kötü bir olay geliyor. Maraz Ömer para kazanmak için inşaatlarda çalışırken zengin bir eve temizliğe giden Ceylan burada evin şımarık oğlu Taylan’ın tacizine uğruyor. Bu tacizle birlikte hikâye ilginç bir şekilde yol almaya başlıyor.

01-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar