Haluk Bilginer Emmy Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü Kazandı!

Haluk Bilginer Emmy Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü Kazandı!
Puhu Tv'de yayınlanan şahsiyet dizisinin başarılı oyuncusu Haluk Bilginer'e büyük onur! Bilginer 47'ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu Seçildi!

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Uluslar arası Emmy Ödülleri, New York’ta düzenlenen törenin ardından sahiplerini buldu. Usta oyuncu Haluk Bilginer, 47.’si düzenlenen Uluslar arası Emmy Ödülleri’nde Puhu Tv’de yayınlanan Şahsiyet dizisindeki performansıyla “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Ay Yapım tarafından hazırlanan Şahsiyet adlı dizinin başrol oyuncusu Bilginer 25 Kasım akşamı New York’ta düzenlenen törenin ardından En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Haluk Bilginer bu başarısıyla Türkiye’nin Uluslar arası Emyy Ödülü kazanan ilk oyuncusu oldu.

Haluk Bilginer’e Büyük Onur!

Ay yapım tarafından Puhu Tv için hazırlanan 12 bölümlük şahsiyet dizisinin başrol oyuncusu Usta oyuncu haluk Bilginer New York’ta düzenlenen ve bu yıl 47.’si gerçekleştirilen Uluslar arası Emmy Ödülleri yarışmasında En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne layık görüldü. Törene katılan usta oyuncu konuşmasına Türkçe “Merhaba” diyerek başladı. Uluslar arası Emmy Akademisi ve dizinin yaratıcı ekibine teşekkür eden Bilginer ödülünü kızına “Bu ödülü kızım Nazlı Bilginer adına, bir gün onun da oyunculuğu seçeceği umuduyla almak istiyorum” ifadelerini kullanarak kızına ithaf etti. Bilginer En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde İngiltere’den Christopher Eccleston, Brezilya’dan Raphael Logam ve Almanya’dan Jannis Niwöhner’le finale kalmıştı. Bu yılki ödüllere 21 ülkeden 11 kategoride 44 aday yarıştı.

Bilginer “Çok Mutluyum”

47. Uluslar arası Emmy Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne layık görünen usta oyuncu haluk Bilginer törenden sonra yaptığı açıklamada “Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye’ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek, beğenerek yaptığımız bir işin başkaları tarafından da uluslar arası bir platformda takdir edilmesi ve ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir şey. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Ünlülerden Tebrik Yağdı!

Haluk Bilginer’in Uluslar arası Emmy ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanması ülkemizde pek çok ünlü tarafından takdirle karşılandı. Duygularını paylaşan ünlüler Bilginer’i tebrik etti. İşte o tebriklerden bazıları;

Haluk Levent: “Adamım, Türkiye’nin en baba oyuncusu ve bence dünyanın en iyi oyuncularından bir tanesi Haluk Bilginer, Emmy Ödülü’nü almış ben uyurken.”

Onur saylak: “Bir şahsiyet meselesi… E daha ne olsun?”

Şebnem Bozoklu: Ne mutlu, ne şahane haber bu! Bir sabah uyanıp Haluk Bilginer’in Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu karakteriyle Emmy kazandığını öğrenmek muhteşem! Bayıldığım dizimiz Şahsiyet’te kızını oynamaktan da gurur duymuştum. Seni seviyoruz.”

Demet Akalın: “Ne gururluyuz, ne sevinçliyiz. Haluk Bilginer, 47. Uluslar arası Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu seçildi. Dizinin yönetmeni Onur Saylak’ı da tebrik ederiz.”

Tolga çevik: “Sevgili Haluk Bilginer’i sonuna kadar hak ederek aldığı Emmy Ödüllerinden dolayı can-ı gönülden kutluyorum. Hepimizi gururlandırdı. Projede emeği geçen herkesi tebrik ederim. Helal olsu.” İfadelerini kullandılar.

26-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar