Haluk Bilginer ve Erkan Petekkaya aynı dizide

Haluk Bilginer ve Erkan Petekkaya aynı dizide
İki usta oyuncu aynı projede buluşuyor. Ekranların sevilen isimlerinden Haluk Bilginer ve Erkan Petekkaya aynı dizide yer alacak. İşte uyarlanan o diziyle ilgili tüm detaylar…

Yeni projeler seyirciyle buluşmak için hazırlanıyor. Dünyada büyük bir izleyici kitlesi olan Your Honor dizisi Türkiye'de uyarlanıyor. Your Honor Türkçe 'Hakim' adıyla bir projeye dönüştürülüyor. Bir ulusal kanalda yayınlanacağı öğrenilen Hakim dizisi için iki usta oyuncu Haluk Bilginer ve Erkan Petekkaya ile anlaşma sağlandığı öğrenildi. Limon Yapım tarafından Your Honor dizisinin Türkiye hakları satın alındı. İki usta ismin birlikte bir projede yer alacağı haberi ise herkesi heyecanlandırdı.

Hakim dizisinde başroller Haluk Bilginer ve Erkan Petekkaya'da

Limon Yapım iddiali bir projeyle geliyor. Akşam gazetesinin haberine göre dünyaca ünlü dizi Your Honor'un Türkiye haklarını Limon Yapım satın aldı. Büyük bir ilgiyle izlenen Your Honor dizisi Türkiye'de Hakim ismiyle yayınlanacak. Bir ulusal kanalda yayınlanması planlanan dizinin başrol oyuncuları ise ekranların en çok izlenen usta oyuncuları olacak. Erkan Petekkaya ve Haluk Bilginer gibi iki usta oyuncuyu bir araya getiren Hakim dizisi şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı. Haluk Bilginer birçok uluslar arası projede yer almış ve birçok ödülün sahibi olmuştu. Erkan Petekkaya da Türkiye'de oyunculuğuyla sevilen başarılı isimlerden biri.

Erkan Petekkaya ve Haluk Bilginer karşı karşıya

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı netleşmeyen Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması Hakim merakla beklenmeye başlandı. Limon Yapım ses getirecek önemli bir projeyle seyirci karşısına çıkacak. Fox Tv'de yayınlanan Savaşçı dizisinin de yapım şirketi olan Limon Yapım önemli bir diziyi Türkiye'ye getiriyor. İddialı bir proje olan Hakim için iki güçlü isimle anlaşma sağlandı. Haluk Bilginer ve Erkan Petekkaya Hakim dizisiyle ekranda olacak. Hakim dizisinde Haluk Bilginer yıllarını hukuka adayan başarılı ve idealist bir hakim karakterini canlandıracak. Bu idealist hakim kendi oğlu suça karışınca büyük bir sınavla karşı karşıya kalacaktır. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ise olayların kilit noktasında bulunan karanlık isim olarak ekrana gelecek. Usta oyuncuları buluşturacak Hakim dizisi ile ilgili gelişmeleri ilerleyen günlerde aktarmaya devam edeceğiz.

08-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar