Mustafa Üstündağ Gönül Dağı oyuncusunu tehdit etti

Mustafa Üstündağ Gönül Dağı oyuncusunu tehdit etti
Karıştığı olaylarla sık sık gündeme gelen Mustafa Üstündağ bu kez eski eşiyle partner olan Gönül Dağı oyuncusunu tehdit etti. Üstündağ'ın tehdidi için şikayette bulunuldu.

Birçok projede ekrana gelen oyuncu Mustafa Üstündağ en son Bodrum'da karıştığı silahlı kavga ile gündeme gelmişti. Mustafa Üstündağ, bu kez de eski eşi ile paylaşın bir fotoğraf nedeniyle tehditler yağdırdı. TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda oynayan Ecem Özkaya ile fotoğraf paylayan oyuncu Ferdi Sancar Üstündağ'ın tehditleriyle karşılaştı. Mustafa Üstündağ'dan geçen yıl boşanan Ecem Özkaya Gönül Dağı dizisinde Zahide karakterini canlandırıyor. Dizide kendisinin partneri olan Ferdi Sancar da Sefer karakteriyle ekrana geliyor.

Mustafa Üstündağ'dan hakaret dolu mesajlar

Gönül Dağı dizisinde yakında evlenmek üzere olan Zahide ve Sefer çiftini canlandıran Ecem Özkaya ile Ferdi Sancar Mustafa Üstündağ'ın hedefindeydi. Oyuncu Ferdi Sancar sette Ecem Özkaya ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Tv 100'ün haberine göre bu duruma sinirlenen Mustafa Üstündağ ise o fotoğrafın kaldırılmasını isteyerek hakaret dolu mesajlar attı. Kıskançlık krizine giren Üstündağ, Sancar'a sinkaflı küfürlerin olduğu bir mesajlar gönderdi. O mesajlarda, "Lan senin yolunu si....m. Bu bir tehdittir... Ya git şikayet et ya da senin... zzzzz... A...a k...m ya... oyuncusu.... 05... Beni ara. Aramazsan bu yazdığımı yayınlarım. Bu fotoğrafı kaldıracaksın. Biliyorsun, değil mi? Üzülürsün. Oğlum illaki uyanacaksın. Sana var ya... O fotoğraf kalkacak. Yandım oğlum, sen de yandın…" ifadeleri yer alıyordu.

Gönül Dağı yapımcısını da hedef aldı

Gönderdiği mesajlara cevap verilmeyince iyice sinirlenen Üstündağ hızını alamayarak Gönül Dağı dizisi yapımcısı olan Ferhat Eşsiz'i hedef aldı. Ferhat Eşsiz'in çocuğuyla birlikte olduğu fotoğrafını storysinde paylaşan Üstündağ, "Kardeşin ararsın di mi? Aradım ulaşamadım. Yapımcı emre yoğunluktan açamıyor telefonu. Beni arasana e mi" notunu ekledi. Karşılık alamayan Üstündağ yeni paylaşımlar yaptı. Yapımcının çocuğunun fotoğrafını “Maşallah süpanallah dostum. Ararsın e mi" ifadeleriyle tekrar paylaştı. Ferdi Sancar mesajları görünce Ecem Özkaya ile birlikte olduğu paylaşımı hemen kaldırdı. Ferdi Sancar'ın Mustafa Üstündağ hakkında sevcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Mustafa Üstündağ hakkında çok sayıda tehdit ve hakaret suç duyurusu olduğu ve bu şikayetlerle ilgili hukuk sürecinin devam ettiği biliniyor.

08-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar