Hamdi Alkan'ın acı günü

Hamdi Alkan'ın acı günü
Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan 2022 yılının başından beri hastalıklarla mücadele eden annesi Helva Alkan’ı kaybetti.

Ülkece zor günler yaşadığımız bu günlerde hayat her zaman ki gibi devam ediyor. Yine ünlüler arasında kavga tartışma devam ediyor, yine ünlüler kendi acılarını yaşıyor yine dünya dönüyor. Magazin basınında her ne kadar son zamanlarda deprem ve depremle ilgili ünlülerin söyledikleri yaptıkları olsa da magazin sayfaları başka haberleri de okuyucularına ulaştırıyor. Ünlü isim, yönetmen, oyuncu ve senarist Hamdi Alkan da bu acıyı yaşayanlardan biri oldu. Uzun zamandır annesinin sağlık sorunları ile ilgili olumsuz gelişmeler yaşayan Hamdi Alkan bugün annesi Helva Alkan’ı kaybetti. Ünlü isim annesini kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı uzun ve duygusal bir paylaşımla takipçilerine duyurdu.

Anneye Veda

Ünlü isim Hamdi Alkan uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan annesini kaybetti. Ünlü isim haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hamdi Alkan paylaşımında “öylesine zor bir zaman ki anneciğim, günlerdir akan gözyaşlarıma şimdi senin yokluğunun acısı eklendi. Aylardır yaşama tutundun. Memleketin Antakya depremde yıkıldı, yok oldu. Akranların, arkadaşların, tanıdıklar göçen binaların altında kaldı. Çıkabilenler şehirden göçtü. Çıkamayanlar bu dünyadan göçtü. Sami amca öldü, Şaul amca öldü, Doktor Bessam öldü, zahter kokulu Antakya öldü. Bunları fark etmeyeceğin bir hastalıkla yoğun bakımda uyuduğun için buruk bir mutluluk duydum, beni affet. Öyle günlerden geçiyoruz ki… sen dün aramızdan ayrılarak bir kez daha anne olarak bizi korudun. Çok değil bir hafta önce her şey yerli yerinde iken aramızdan ayrılsaydın belki biz de Antakya’da olacak, şimdi ise bu dünyada olmayacaktık” ifadelerini kullandı.

Sana Sözüm Olsun

Ünlü isim duygusal paylaşımına “şehirler yıkılır, zamanla yenileri inşa edilir. Ama o şehri şehir yapan ruhu satın alacağınız, inşa edeceğiniz ne bir yer ne de bir para birimi bu evrende mevcut değil. Bu yüzyılları, binyılları gerektirir. O ruh sanatla, eğitimle sabırla ilmek ilmek oluşur. Ben şu hayattaysam bunun sebebi yine sen oldun anneciğim. Ve çok sevdiğin Antakya’yı yeniden yaşatmak için çalışmak, sana sözüm olsun. Tüm bölgedeki canlarımıza nefesim yettiğince ses olmak sözüm olsun. Seni Antakyalılığımın hoşgörüsü, sıcaklığı, samimiyeti ile uğurluyorum. Huzur içinde uyu” ifadelerini kullandı. Ünlü isme pek çok takipçisi ve seveni taziye mesajlarında bulundu.

16-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar