Hande Ataizi yepyeni bir programla ekranlara geri dönüyor.

Hande Ataizi yepyeni bir programla ekranlara geri dönüyor.
Çok uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz sevilen sanatçı Hande Ataizi yeni bir televizyon programıyla ekranlara geri dönüyor. Sen İste Yeter isimli program gündüz kuşağında her gün saat 13. 45’te yayınlanacak.

Hande Ataizi farklı formatta bir televizyon programıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Karga Film'in yapımcılığını üstlendiği Sen İste Yeter isimli program gündüz kuşağında hafta içi her gün ekranlarda olacak. Programda katılımcıların hayalleri gerçeğe dönüştürülmeye çalışılacak, evlenmek isteyenlerin önündeki engeller kaldırılacak, görüntüsünden rahatsız olup değişmek isteyenlere yol gösterilecek, küsler barıştırılacak. İsteyen herkese açık olan program büyük ilgi göreceğe benziyor.
Hande Ataizi'nin sunuculuğunu üstlendiği Sen İste Yeter programı çok yakında başlıyor. Program 31 Temmuz Pazartesi günü ilk kez ekranlara gelecek. Sen İste Yeter canlı yayınla pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 13:45'te fox tv ekranlarında olacak.
Programda birbirinden farklı farklı isteklerle programa gelen misafirlerin hayalleri gerçekleştirilecek, hayata ilişkin her konu konuşulacak ve ele alınan her sorun, seyircinin gözleri önünde çözülmeye çalışılacak.

26-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar