Hande Erçel'in yeni set kuralları olumlu karşılandı

Hande Erçel'in yeni set kuralları olumlu karşılandı
Yer aldığı dizi projeleriyle gündem olan oyuncu Hande Erçel, hayatıyla ilgili yeni kararlar aldı. Güzel oyuncu rol alacağı dizi ve reklam çekimlerine bir saat dilimi getirdi.

Son olarak iki Yabancı dizisinde rol alan güzel oyuncu Hande Erçel yeni set kuralları sektöre bomba gibi düştü. Haftanın altı günü ve yaklaşık 15 saat çalışan oyuncular için örnek bir karar alan Hande Erçel’in set kuralları sektör tarafından olumlu karşılandı. Dizi severler merak ediyor, ünlü oyuncu Hande Erçel setler için nasıl kararlar aldı? Hande Erçel kuralları diğer oyuncular tarafından örnek alınacak mı? Hande Erçel kimdir ve hangi yapımlarda rol almıştır?  

Hande Erçel'in yeni set kuralları olumlu karşılandı

Yer aldığı dizi projeleri ve Hakan Sabancı ile evlilik aşamasında yaşadıklarıyla gündem olan oyuncu Hande Erçel, hayatıyla ilgili yeni kararlar aldı. Posta gazetesinde yer alan habere göre oyuncu rol alacağı dizi ve reklam çekimlerinde artık bir saat dilimi getirdi. Günde en fazla 12 saat çalışma kuralı koyan güzel oyuncu bunu kabul etmeyen yapımcılarla yollarını ayıracak. Haftada altı gün ve 15 saat çalışan oyuncular için devrim niteliğinde olan Hande Erçel kuralları bundan sonraki süreçte belirleyici olacak. 1970’li yıllarda setlerde fırtına gibi esen Türkan Şoray’ın koyduğu kurallar 2020’li yıllara kadar uygulanmış, ancak pandemi döneminde şartlar değişmişti. Yeni sezonda İki Yabancı dizisiyle ekranda olacak Erçel, dizini ilk üç bölümünü yaz başında çeken Erçel’in kararı sektörde yeni bir çığır açabilecek mi?

Hande Erçel Kimdir?

1993 yılında Bursa’da doğan Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünü bitirdi. Katıldığı bir yarışmada Türkiye Medeniyetler Kraliçesi seçilen Erçel, oyunculuk kariyerine Tatar Ramazan dizisiyle adım attı.  'Hayat Ağacı' dizisinde 'Selin Karahanlı' rolüyle şöhrete ulaşan başarılı oyuncu Kerem Bürsin ile paylaştığı 'Sen Çal Kapımı' dizisiyle şöhrete ulaştı.

Rol Aldığı Diziler:

2013 - Tatar Ramazan

2013 - Çalıkuşu (Zahide)

2014 - Çılgın Dersane Üniversitede (Meryem)

2014 - Hayat Ağacı (Selen Karahanlı)

2015-2016 - Güneşin Kızları (Selin Yılmaz)

2016-2017 - Aşk Laftan Anlamaz (Hayat Uzun)

2017-2018 - Siyah (İnci Hazal)

2019 - Halka (Müjde Akay)

2019 - Azize (Azize)

2020-2021 - Sen Çal Kapımı (Eda Yılmaz)

2023- İki Yabancı

23-07-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar