Hangi Ünlü Oyuncu Tembellikten Nefret Ediyorum Dedi!

Hangi Ünlü Oyuncu Tembellikten Nefret Ediyorum Dedi!
Mucize Doktor’un hırslı ama bir o kadarda iyiliksever ama aynı zamanda sert mizaçlı Doktor Damla’sı Merve Dizdar rol arkadaşı Özge Özder’in canlı yayınına konuk oldu!

Koronavirüs günlerinde en popüler olan etkinliklerden biri instagram hesabından yapılan canlı yayınlar oldu. Ünlüler kendi aralarında birbirine konuk olarak gerçekleştirdikleri canlı yayınlarda takipçilerinin sorularını cevaplandırırken aynı zamanda da pek çok bilinmeyenlerini takipçileriyle paylaştılar. Son olarak Mucize Doktor Dizisinin iki güzel oyuncusu İnstagram hesabından canlı yayın yaptılar. Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder’in canlı yayınına dizideki rol arkadaşı Damla karakterini canlandıran Merve Dizdar konuk oldu. İkili arasında eğlenceli bir sohbet yaşanırken güzel oyuncu Merve Dizdar hayatına dair bilinmeyenleri paylaştı. Bunlar arasında çok çalışmak olduğunu belirten Merve Dizdar tembellikten nefret ettiğini ifade etti.

Tembelliğe Katlanamıyorum!

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Mucize Doktor’da Damla karakteriyle seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Merve Dizdar dizideki rol arkadaşı Özge Özder’in instagram hesabından yaptığı canlı yayında konuk oldu ve kendisine sorulan soruları cevaplandırdı. Merve Dizdar iş disiplinine çok önem verdiğini belirterek “isim vermeyeceğim. Çok iyi bir konuya değindin. Benim için çok çalışkan bir oyuncu derler. Bunu herkes söyler. Çünkü çok çalışırım. Yetenek çok önemli bir şey. Ama bir oyuncu da tahammül edemediğim şey, bunu sahneden çok net söylüyorum, disiplinsizlik. Tiyatrocuların anlayışı rahatlık değil, çok disiplin isteyen bir meslek. Çok önemsenmesi gereken, kendine, bedenine, beynine her şeye dikkat etmen gereken bir meslek. Çalışacaksın. Tembel oyuncuya tahammülüm yok. Bu sahnede seyirci her şeyi görür. Biz ekstra bir sürü şeyi görüyoruz. Tembelliğe katlanamıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu Meslek Önemli Bir Meslek!

Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder’in ve hayranlarından gelen soruları cevaplandıran Merve Dizdar “birini dinlememek, oyunculuğun en temelini yapıyorsun sahnede. Yalan söylemek çok kırıyor beni. Canımı verebileceğim bir meslek yapıyorken, dünyada en sevdiğim şeyi yapıyorken çok kötü oyunlara, iyi dememek için sessizlikle uzaklaşmaya çalışıyorum. Çünkü içim üzülüyor. Bu meslek önemli bir meslek. Böyle oyuncu adına utanmak diye bir şey vardır ya. En kötüsü…” ifadelerini kullandı. Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede, Beş Kardeş, 7 Yüz ve Eltilerin Savaşı gibi yapımlarda rol alan Merve Dizdar Halen Mucize Doktor’da Doktor Damla karakterini canlandırıyor.

07-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar