Hastaneye kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ'dan açıklama geldi!

Hastaneye kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ'dan açıklama geldi!
Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ bir süredir kendilerini izole ediyordu fakat Kıvanç Tatlıtuğ'un durumunda yaşanan değişiklik hastaneye alınmasına sebep oldu.

Koronavirüs salgını sebebiyle evden çıkmama ve sosyal mesafe kuralları sürekli hatırlatılırken, diğer yandan vaka sayıları her geçen gün artıyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ da Kemerburgaz'da ormanlık alan içinde bulunan evlerinde dinlenmeye çekilmişti. Yaklaşık iki haftadır sosyal izolasyon uygulayan ünlü çiftten bugün endişelendiren bir haber geldi. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve hastanede müşaade altına alındığını duyurdu. Tatlıtuğ'un Liv Hospital Hastanesi'nde müşaade altında olduğu belirtiliyor.

Tatlıtuğ, hastanede müşaade altına alındı

Eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile yaklaşık 2 haftadır izolasyon uygulayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bugün yaptığı açıklama hayranlarını çok korkuttu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bazı şikayetleri olması sebebiyle hastaneye gittiğini belirten Tatlıtuğ, müşaade altına alındığını söyledi. Tatlıtuğ, yaptığı açıklamada, "Herkese merhaba, 15 gündür eşim ile evimizdeydik. Ancak bazı şikayetlerim üzerine geldiğim hastanede beni müşahede altına aldılar. Lütfen kaygılanmayın. Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum. Bilgilendirme yapacağım... Sağlıkla kalın" ifadelerini kullandı. Kıvanç Tatlıtuğ'un yaptığı paylaşıma çok sayıda yorum gelirken, hayrannları geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tatlıtuğ çifti Kemerburgaz'daki evlerinden çıkmıyordu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ, 19 Şubat 2016 yılında Paris'te yaptıkları sade bir nikahla evlenmişti. Modacı olan Başak Dizer ile ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde tanışmış ve iki yıl süren uzun bir ilişkinin ardından dünya evine girmişti. Mutlu bir evlilikleri olan ünlü çift, koronavirüs salgınının ardından Kemerburgaz Ormanı'nda bulunan evlerinde izole olmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ yaptığı açıklamada durumundaki değişiklik sebebiyle hastaneye gittiğini ve müşaade altına alındığını açıkladı. Durumu hakkında bilgilendirme yapacağını belirten Tatlıtuğ, herkese 'Sağlıkla kalın' dileğinde bulundu. Adana'da 1983 tarihinde doğan Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye'de katıldığı modellik yarışmasında tanınmıştı. 2002 yılında Best Model Of Türkiye ve sonrasında Best Model Of The World yarışmasını kazanan Tatlıtuğ, Gümüş dizisiyle dizi dünyasına adım atmıştı. Ünlü oyuncu birçok dizide rol aldı.  

01-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar