Birol Güven’den Dünyada bir ilk! Ev yapımı dizi geliyor!

Birol Güven’den Dünyada bir ilk! Ev yapımı dizi geliyor!
Coronavirüse çözüm üreten ünlü yapımcı Birol Güven Dünyada bir ilki başararak ev yapımı dizi çekmeye başladı. İşte oyuncuların evden çekebileceği dizi projesi..

2020 yılbaşından beri gündemimizden düşmeyen ve 40 bin can alan Cororonavirüs hayatı nerdeyse durma noktasına getirdi. Bu durgunluktan televizyon dünyası da payını aldı. Tedbirler nedeniyle birkaç kişinin bir araya gelmesi yasaklanınca dizi setleri durdu. Hemen bir çözüm üreten ünlü yapımcı Birol Güven Dünyada bir ilki başararak ev yapımı dizi çekmeye başladı. İşte oyuncuların evden çekebileceği dizi projesi. Şimdi detaylar

Birol Güven’den Dünyada bir ilk! Ev yapımı dizi geliyor!

Made in Turkey imzasıyla televizyon sektöründe haklı bir üne kavuşan ünlü yapımcı Birol Güven’den şimdiye kadar denenmemiş yeni bir dizi projesi geliyor. Oyuncuların sete gitmek yerine evlerinde kalarak dizi çekmesini içeren dizi projesi tutarsa dünyada bir ilke imza atılmış olacak. Türk işi dizi önümüzdeki günlerde TRT1 ekranlarında kendine yer bulacak.

Kimse sete gitmeyecek

Seksenler, Çocuklar Duymasın gibi kült dizilere imza atan Birol Güven marka olmanın getirisiyle yine ve yeni bir ilke imza atıyor. Dünyanın ilk ev yapımı komedi dizisi Birol Güven imzasıyla çok yakında TRT 1 ekranlarında başlıyor. Adı henüz konmayan diziye seyirciler isim belirleyecek.

Herkesin sahnesi kendine!

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve 1 milyon insanı tehdit eden Covid-19 virüsü sadece iş dünyasını değil setleri de kapattı. Hafta içi günlük yayınlanan Seksenler seti kapanınca oyucuların kendi evleri birer Seksenler setine dönüştürüldü. Hemen bir çözüm üreten yapımcı Birol Güven Seksenler oyuncularını evlerinden çıkarmadan dizi yapmaya ikna etti.

Bir ilk başarılacak

Birol Güven’in TRT 1 ekranları için hazırladığı yeni dizisinde konsept şöyle gerçekleşecek. Seksenler oyuncuları kendi kimlikleriyle, kendi evlerinde olup biteni kendi kameralarıyla çekecek. Birol Güven’in yöneteceği konsept eğer işi kotarabilirse Dünyaya bir model olacak. Canlitv olarak dünyaya model olacağına inandığımız Yeni Seksenler dizi projesine başarılar diliyoruz.

Hem senaryo hem gerçek!

Birol Güven gerçeklerden yola çıkarak hazırladığı senaryoda oyuncularını evden çıkarıp dizi çekmeye ikna etmeye çalışan bir yapımcıyı anlatacak. Oyuncularını dışarıya çıkarıp dizi çekmek isteyen bir yapımcıyı oynayacak olan Birol Güven, böylece oyuncu dostlarının aile yaşamlarını da biz izleyicilere göstermiş olacak.

Kadro bilindik isimler!

Korona virüsü salgınının sadece sıradan insanları değil ünlü insanların hayatlarını da etkilediğini bire bir örneklerle anlatan dizi, ülkece yaşadığımız bu sıkıntılı sürece farklı bir perspektiften bakmaya çalışıyor. Evde geçen günlerimizi mizahi bir yolla anlatarak izleyiciye keyifli bir zaman dilimi yaşatmak isteyen Birol Güven mikrofonlarımıza şöyle konuştu. “Evde kalmayı tercih eden insanları eğlendirmek ve morallerini yüksek tutmak istiyoruz.”

Dizinin kadrosu ise eski Seksenler kadrosu. Birol Güven, Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hakan Bulut, Necmi Yapıcı-Nihan Yapıcı, Hacı Ali Konuk, Fatuk Sofuoğlu, Erdem Baş-Selvet Baş, Deniz Oral, Eray Yasin Işık, Etem Caner Karaüç, Deniz Gök, Baran Karaoğlan

31-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar