Hayat Şarkısı dizisine 3 yeni isim!

Hayat Şarkısı dizisine 3 yeni isim!
Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı dizisine 3 yeni isim dahil oldu. Bu sezon sonunda ekranlara veda edecek olan dizinin son bölümlerine 3 ünlü oyuncu renk katacak. İşte Hayat Şarkısı dizisine katılan o isimler...

Kanal D ekranlarının yayınladığı günden bu yana merakla takip edilen dizisi Hayat Şarkısı'na 3 ünlü isim konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Sezon sonunda final yapacağı konuşulan dizinin yapımcılığını Most Production üstleniyor. Başrollerini güzel oyuncu Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler, Pelin Öztekin, Olgun Toker ve Aydan Taş gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi ilk yayınlandığı zamandan itibaren izleyiciler tarafından çok sevildi. Başarılı dizinin yeni bölümünü izlemek için canlitv'yi ziyaret edebilirsiniz. Sadece Hayat Şarkısı'nı değil Kanal D canlı izlemek içinde tıklayabiliriz.

HAYAT ŞARKISI'NA 3 BAŞARILI İSİM

Hayat Şarkısı dizisine dahil olan isimlerin başında 'Leyla ile Mecnun' efsane karakteri İsmail Abi'yi canlandıran Serkan Keskin, Geniş Aile'nin annesi Muazzez karakterini canlandırmış olan Mine Teber ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde rol alan Goncagül Sunar var. Dizi Mayıs ayının sonunda sevenlerine ve ekranlara veda edecek. 

HAYAT ŞARKISI OYUNCULARI

Burcu Biricik : Hülya Çamoğlu Cevher

Birkan Sokullu : Kerim Cevher

Tayanç Ayaydın : Hüseyin Cevher

Ecem Özkaya : Melek Çamoğlu

Ahmet Mümtaz Taylan : Bayram Cevher

01-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar