Hayati Ve Diğerleri ilk bölümde yayından kaldırıldı.

Hayati Ve Diğerleri ilk bölümde yayından kaldırıldı.
Hayati Ve Diğerleri dizisi henüz yeni başlamıştı ancak yayından kaldırıldı. Geçtiğimiz hafta Çocuklar Duymasın'ın yerine Kanal D ekranlarında yerini alan dizi daha ilk bölümden yayından kaldırılarak yayınına bir süreliğine ara verildi.

Yapımcılığını 1441 Yapım'ın üstlendiği eğlenceli komedi dizisinin ilk bölümü önceki pazar Çocuklar Duymasın'ın yerine yayınlandı. Çocuklar Duymasın’ın yayınına bir süreliğine ara verilmişti. Ancak, Poyraz Karayel dizisiyle ünlenen Celil Nalçakan'ın başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölümü reytinglerde istenen seviyeyi yakalayamadı.

Dizinin çekimi tamamlanan 5 bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı ise merak konusu. Çekimleri yapılan bölümlerin yayınladıktan sonra kaldırılacağı ya da yaz aylarında devam edeceği gelen haberler arasında. Dizinin yapımcısı İrfan Şahin’in Medya Tava’ya yaptığı güncel açıklamada ise, "Şu anda yayında değiliz. Dizinin durumuna eldeki 5 bölüm yayınlandıktan sonra karar vereceğiz. Ancak henüz dizinin yayın tarihini biz de bilmiyoruz" ifadeleri yer aldı.

Çocuklar Duymasın tekrar yayınlanacak mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Hayati Ve Diğerleri istenen reytingi yakalayamamasının ardından bir hafta aradan sonra Çocuklar Duymasın yeniden pazar akşamına aldı. Yayınına ara verilen Hayati Ve Diğerleri dizisinin ise pazar akşamı saat 22.00 sıralarında Çocuklar Duymasın'ın ardından yayınlanması için yapımcısına teklif götürüldüğü ancak yapımcının bunu kabul etmediği konuşuluyor.

Çocuklar Duymasın dizisini her pazar Canlı Tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

29-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar