Hazal Kaya ikinci bebeğinin ismini açıkladı

Hazal Kaya ikinci bebeğinin ismini açıkladı
Hazal Kaya ikinci bebeğinin ismini açıkladı. İkinci kez anne olmanın heyecanını yaşayan Hazal Kaya, bebeğinin ismini açıkladı.

Mutlu birliktelikleri ile herkesin dilinde olan Hazal Kaya ile Ali Atay çifti ikinci bebeklerini bekliyor. 2019 yılında dünya evine giren ve ilk bebekleri Fikret Ali'yi kucaklarına alan çift, ikinci kez anne - baba olmaya hazırlanıyor. Hazal Kaya bebeğinin ismini sosyal medya hesabında açıkladı. İşte Hazal Kaya'nın o paylaşımı...

Hazal Kaya ikinci bebeğinin ismini açıkladı

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları yaşadığına dair paylaşımda bulunan Hazal Kaya, tüm sevenlerini üzüntüye boğmuştu. 'Nasıl açtım arayı ama? İsteyerek olmadı vallahi... Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım. Psikolojik olarak kaldırabildiklerimin de ciddi bir sınırı oldu. Ayrıca 9'a 3 tansiyonla ya evde baygın yatıyorum ya da sette hayatta tutunmaya çalışıyorum. Ay, çok güzel şeyler geliyor. Neyse... Böyleyken böyle. İki, üç haftaya toparlarım gibi; yani umarım! Öptüm' sözleri ile paylaşım yapan ünlü oyuncu kısa süre sonra bebek müjdesini verdi.

Ardından Melike Şahin konseri çıkışında görüntülenen Hazal Kaya, bir ız bebek beklediğini açıklamıştı. Dün sosyal medya da yaptığı paylaşım ile de bebeğinin ismini açıklayan Hazal Kaya, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

'Nasıl ilk ben duyuramadım ama! Sürpriz yumurta yükleniyor! Leyla geliyor!' sözleri ile fotoğrafını paylaşan oyuncu, hayranlarından esprili yorumlar aldı. Peki  Hazal Kaya kaç aylık hamile?

Hazal Kaya kaç aylık hamile?

2019  yılında dünya evine girdiği eşi Ali Atay ile birlikte ikinci bebeklerinin heyecanını yaşayan, Hazal Kaya üç aylıkhamile olduğunu açıkladı. Haklarında çıkan boşanma iddialarına karşılık ise Hazal Kaya, 'Her şey yolunda' yolunda cevabını vermişti.

Hazal Kaya'nın boyu kaç?

1990 yılında dünyaya gelen Hazal Kaya, 32 yaşındadır. 2019 yılında oyuncu Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya'nın, Fikret Ali adında bir oğlu olmuştu. En çok merak edilen sorulardan birisi de Hazal Kaya'nın kaç boyunda olduğu idi. Güzel oyuncu Hazal Kaya 1.58 cm boyunda. 49 kilo olan Hazal Kaya'nın, terazi burcu olduğunu biliyoruz. Şimdilerde ise ikinci çocuğuna hamile olan Hazal Kaya, ekranlarda ve sosyal medyadan uzak bir yaşam sürdürmekte.

 

05-09-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar