Ünlü Oyuncu Hazal Kaya'nım İkinci Bebeğinin Cinsiyeti ve Adı Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya'nım İkinci Bebeğinin Cinsiyeti ve Adı Belli Oldu
Geçtiğimiz günlerde ikinci bebeğine hamile olduğunu açıklayan ünlü oyuncu Hazal kaya bu seferde dünyaya gelecek ve kız olacak bebeğinin adını açıkladı.

Evli ve mutlu çiftlerin başında gelen ünlü oyuncu Hazal Kaya ile eşi Ali Atay çekirdek aile olarak hayatlarına devam ediyor. Bir çocukları olan çift magazin basını ve sosyal medyada hemen her yerde ve her zaman mutluluklarını anlatıyor. Fikret Ali adında bir erkek çocukları olan çift geçtiğimiz günlerde bir bebekleri daha olacağının müjdesini vermişlerdi. Magazin basını ile sosyal medyada gündem olan ve sevenlerinin tebrikleriyle daha da mutlu olan çift ardından dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Bir erkek çocukları olan çiftin dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu Hazal Kaya ikinci bebeği istediğini daha önce açıklamıştı. Hazal Kaya henüz hamileliğinin başlarında bebeğinin cinsiyetini öğrenerek sevenleriyle paylaştı.

Adı Leyla Olacak

Birkaç gün önce gittiği bir konserde gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu Hazal Kaya, dünyaya geleceğini duyurduğu bebeğinin cinsiyetini açıklamış ve bir kız bebeğinin dünyaya geleceğini sevenleriyle paylaşmıştı. Ünlü oyuncu aradan geçen birkaç günün ardından bu kez de bebeğinin adını açıkladı. Ali Eren adında bir erkek çocuğu olan Hazal Kaya dünyaya gelecek kız çocuğunun adını Leyla olarak duyurdu. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “nasıl ilk ben duyuramadım ama! Sürpriz yumurta yükleniyor! Leyla geliyor” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ayrıca mesajında “ikinci isme karar veremedik. Acele ettirdiniz. Karnım bile tam çıkmadı daha” ifadelerini kullandı. Çift sevenlerinden binlerce tebrik mesajı aldı.   

Sosyal Medyaya Ara Verdi

Ünlü oyuncu öbür taraftan sağlık sorunları sebebiyle sosyal medyaya ara vermişti. Sosyal medyayı sıklıkla kullanan Hazal kaya yaptığı açıklamada “nasıl açtım arayı ama? İsteyerek olmadı vallahi… Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım. Psikolojik olarak kaldırabileceklerimin de ciddi bir sınırı oldu. Ay çok güzel şeyler geliyor. Neyse… Böyleyken böyle. İki üç haftaya toparlanırım gibi, yani umarım. Öptüm” ifadelerini kullanarak sosyal medyaya geri dönmüştü. Ünlü oyuncu daha sonra ikinci bebeği olacağının müjdesini vererek bu sıkıntılı dönemi de açıklamış oldu. Ünlü oyuncunun ikinci bebeğinin cinsiyetinin ve adının belli olması haberi magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı ve gündem oldu.

05-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar