Hazal Kaya’dan Dizilerde Başrol Oynayan Kadın Oyuncular İçin Flaş Açıklama!

Hazal Kaya’dan Dizilerde Başrol Oynayan Kadın Oyuncular İçin Flaş Açıklama!
Güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya dizi ve film sektöründe oyuncular arasında yapılan ağır ayrımcılıkla ilgili şok ifadeler kullandı. İşte Hazal Kaya’nın o flaş açıklamaları!

Son günlerin en popüler isimlerinden ve annelerinden olan güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya oyuncu dünyasında adeta şok etkisi yaratan açıklamalarıyla bir anda gündem oldu. Aslında hemen herkesin bildiği bir gerçeği belki de ilk kez tüm çıplaklığı ve açıklığıyla dile getiren güzel oyuncu bu açıklamalarının ardından herkesten takdir topladı. Özellikle dizi sektörü için itiraf nitelinde olan bu açıklamalar acı gerçeği gözler önüne sererken aslında bunun bundan sonra da böyle devam edeceğini gösterdi. Özellikle dizilerde başrol oynayacak kadın ve erkeler için acı bir gerçek olan bu açıklamalar ustalıktan ziyade görselliğe önem verildiğini gösterdi. Bu açıklamalar karşısında yapım şirketleri ve televizyon kanalları ise herhangi bir açıklama ya da özeleştiri yapmadı. İşte Hazal Kaya’nın itiraf ve ifşa niteliğindeki o açıklamaları!

Kilolu Kadınlara Sektörde Yer Yok!

Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay’a evli olan ve yakın zamanda bir erkek çocuk dünyaya getirerek oyuncu anneler kervanına katılan başarılı oyuncu Hazal Kaya uzun sürenin ardından yeni projesiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Hazal Kaya hazırlıkları süren film için sete çıkacağı günü beklerken bir dergiye verdiği röportajla bir anda gündem oldu. Oyuncu kilolu kadınların sektörde çektiği zorluğu dile getirirken aslında derin bir yaraya da parmak basmış oldu. Oyuncu açıklamalarıyla bir anda gündem olurken kendisiyle ilgili bir anıyı da acı ama gerçek kabilinden paylaştı.

Hazal Kaya’dan Şok Açıklamalar!

Usta oyuncu Hazal Kaya bir dergiye verdiği röportajda çalıştığın dizi ve film sektörüyle ilgili olarak acı gerçekleri dile getirdi. Kaya ifadelerinde kendisiyle ilgili olarak da takoz kullandığı, şeker hastalığı yüzünden aldığı kilolar için ağır şekilde eleştirildiğini de dile getirdi. Oyuncu ayrıca “dizi sektörü kilolu diye kadına başrol vermiyor. İnsanlar güzellik standartlarına uyan kadınları izlermiş… Zayıf ya da güzel kadınlar da sadece öyle oldukları için başarılı olmuyor. Bu algı da çok klişe ve yanlış. Bu değersizleştirmenin bir parçası” ifadelerini kullandı. Oyuncu ayrıca kendisiyle ilgili olarak yaşadığı bir anıyı dile getirirken “kilo aldığım bir dönem kapak çekimine gidip, sonrasında iç sayfalara alındığımı öğrendiğim oldu. Dizi sektörü de kilolu diye kadına başrol vermiyor” ifadelerini kullandı. Kaya ayrıca takoz kullandığı ve şeker hastalığı yüzünden aldığı kilolar için sosyal medyada yaralayıcı şeyler yazıldığını belirterek “Bunu hassas insanlara yaptığınızda zayıflama haplarıyla kendilerine öldürmelerine bile sebep olabiliyorsunuz, yapmayın” ifadelerini kullandı. Oyuncu ayrıca kendisiyle ilgili olarak “bu uğradığım şiddet başkalarına güç vermek arzusu yarattı” ifadelerini kullandı.

02-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar