İbo Show yeniden ekranlarda! O kanalla anlaşma sağlandı!

İbo Show yeniden ekranlarda! O kanalla anlaşma sağlandı!
Bir döneme damga vuran efsane programlardan İbo Show yeniden ekrana geliyor. İbrahim Tatlıses tarafından sunulan program o kanalla anlaşma sağladı. İşte detaylar…

Televizyon ekranları Eylül ayıyla birlikte yeni programları ve yayın akışlarıyla seyirci karşısına çıkyor. Birçok yeni dizi Eylül ayı içerisinde yayına başlamayı planlıyor ve çekimler bu planlar doğrultusunda devam ediyor. Diziler dışında televizyon ekranlarında yeni programların da heyecanı yaşanıyor. Bir döneme damga vuran İbo Show'da yeni sezonda ekranda olacak iddialı programlardan biri. Global Medya'nın yapımcılığında ekrana gelecek İbo Show için Star Tv ile anlaşma sağlandı ve imzalar atıldı.

İbo Show hangi kanalda yayınlanacak?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in hazırlayıp sunduğu İbo Show bir dönemin en çok izlenen programlarından biriydi. Fenomenleşen program bugün Show Tv'de yayınlanan eğlence programı Güldür Güldür Show'daki skeçlerden en beğenilenleri arasında. Yeni neslin bilmediği İbo Show formatı Güldür Güldür'de oldukça başarılı bir şekilde canlandırılıyor. Yeniden merak uyanan İbo Show şimdi yeniden ekrana gelmeye başlayacak.

İbrahim Tatlıses yeniden ekranda olacak!

Bir süredir sağlık sorunları sebebiyle sahnelerden ve ekranlardan uzak olan İbrahim Tatlıses kendisiyle fenomenleşen İbo Show'u yeniden çekmek için kolları sıvadı. Oldukça büyük hayran kitlesi olan İbrahim Tatlıses orta yaş üstünün çok sevdiği İbo Show'la yeniden ekranda olacak. İbrahim Tatlıses'in Star Tv'de yeni bölümlerinin yayınlanacağı İbo Show'da kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve oğlu İdo Tatlıses ile program yapacağı iddia edilmişti. Yeniden ekrana gelecek İbo Show'un henüz tam olarak formatı bilinmese de Tatlıses hayranlarının programın sıkı takipçisi olması bekleniyor.

İbo Show ne zaman başlıyor?

Yeni nesil için espri kaynağı olan İbo Show'un eski bölümleri bir süredir Beyaz Tv ekranlarında yayınlanıyordu. Televizyon tarihinde iz bırakan birçok İbo Show bölümü ise özellikle sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında. Birçok sanatçının konuk olduğu İbo Show'da çok ilginç diyaloglar yaşanmış ve birçok sanatçı ve ünlünün gençlik dönemleri İbo Show vasıtasıyla ekrana yansımıştı. Uzun süredir gündemde olan İbo Show'un yeniden başlayacağı iddiasında somut adımlar atıldı. Yayın tarihi henüz belli olmayan İbo Show, Star Tv ekranlarından seyirciyle yeniden buluşacak.

01-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar