Hazal Kaya’nın Yeni Rolü Belli Oldu!

Hazal Kaya’nın Yeni Rolü Belli Oldu!
Taze Anne Hazal Kaya Bebeği Fikret Ali’nin doğumundan sonra setlere ara vermişti. Hazal Kaya yeni rolü ile hayranlarını sevindirerek ekranlara dönüyor.

Hazal Kaya ve Ali Atay bir süre önce dünya evine girdiler. Mutlu evliklerine bir kişi daha katıldı. Hazal Kaya bebeği Fikret Ali doğduktan sonra setlere bir süre ara verdi. Hal böyle olunca hayranları yüzüne hasret kaldığı, Hazal Kaya yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Hazal Kaya’nın yeni dizisinde canlandıracağı karakter belli oldu.

Hazal Kaya son projesi olarak dünyaca ünlü Shameless dizisinden uyarlanan Bizim Hikaye’de Burak Deniz ile birlikte başrol oynamıştı. Ardından uzun süredir birlikte olduğu Ali Atay’la evlenen ve bir süre sonra oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan yetenekli ve genç oyuncu ekranlardan uzun süre uzak kalmayı tercih etmişti.

Hasret Bitiyor 

Hazal Kaya, Onur Tuna ile birlikte Benden Ne Olur filminde rol almıştı. Fakat Benden Ne Olur filmin yayınlanması yine ertelenmişti. Bu yıl Netflix platformu için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizide de rol alan Hazal Kaya’nın hayranları bu dizi de hala yayınlanmadığından oyuncunun yüzüne uzun süredir hasret kalmıştı. Hayranları ile hasret bitiyor. Hazal Kaya yeniden ekranlara dönüş yapıyor.

Canlandıracağı Karakter Belli Oldu 

Hasret yeni projesi ile sona eriyor. Hazal Kaya ekranlara dönüyor. Güzel oyuncu yeni bir dizi için ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hazal Kaya’nın dizide, geçmişte çok zorluklar yaşayan ve bir kaza sonrasında geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş rolü yapan bir karakteri canlandıracak.

Dizinin Erkek Oyuncusu Belli Değil 

Bu arada dizinin erkek oyuncusu henüz belli değil. Erkek oyuncu adayı için bir süredir Buğra Gülsoy’un adı geçiyor. Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu, dizinin sona ermesiyle tatile girmişti. Halen herhangi bir proje içinde olmayan Buğra Gülsoy’un bu yeni dizide rol almasa kuvvetli ihtimal gibi görünüyor.

Dizi İsmi Henüz Açıklanmadı 

Hazal Kaya’nın rol alacağı dizinin adının ne olacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Eğer Buğra Gülsoy rol için teklifi kabul ederse, 30 yaşındaki Hazal Kaya ile 39 yaşındaki Buğra Gülsoy bakalım nasıl bir çift olacak? Hayranlarını çok sevindiren Hazal Kaya, yeni rolü ile ekranlarda yerini alması bekleniyor. 

26-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar