Simay Barlas’a Büyük Fırsat!

Simay Barlas’a Büyük Fırsat!
Bir dönem dizisi olan Aziz, güçlü oyuncu kadrosu ve hikâyesi ile efsane olmaya aday olan yapımda Simay Barlas kariyeri adına büyük bir adım atacak.

2015 yılından bu yana setlerde ve ekranlarda yer almaya devam eden genç oyuncu Simay Barlas, kariyeri adına çok önemli bir dizi anlaşması yaptı. Show TV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak olan Aziz Dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Simay Barlas Paramparça dizisindeki Öykü karakteri ile setlere adımını atan genç oyuncu, Hayat Bazen Tatlıdır’da Birce Akalay’ın yani Hayat öğretmenin kız kardeşi Gözde karakterini canlandırmıştı. Daha sonra Adı Efsane dizileri ile tecrübe kazandı. 2020 yılının Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisinde Damla olarak izlediğimiz oyuncu, çok iyi bir çıkışa imzasını attırarak ismini hafızalara kazımayı başardı.

Simay Barlas, geçen sezon ise Bir Annenin Günahı isimli diziye başladı. Bir Annenin Günahı yapımı 5 bölüm süren dizide genç oyuncu adına şanssızlık olarak kayıtlara geçti. Simay Barlas’ın Aziz dizisindeki yeni rolü ise ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Aziz isimli yeni diziye Simay Barlas da teklifi kabul ederek katıldı. Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’i başrolde buluşturan Aziz dizisindeki önemli karakterlerden birisi de Simay Barlas’ın canlandıracağı Efnan karakteri olacak. Aziz dizisinde Murat Yıldırım’ın ikinci partneri olarak efnan karakteri ile öne çıkacak olan Simay Barlas, böylelikle kariyerinde büyük bir basamak elde etmek için önemli bir fırsata sahip oldu.

Show TV ekranında efsane olması beklenen Aziz dizisi, seyircisini 1930’lu yıllara götürecek. Antakya’da geçen dizinin çekimlerine Eylül ayında başlanacak. Bir dönem dizisi olan Aziz, güçlü bir oyuncu kadrosu ve hikâyesi ile efsane olmaya aday bir yapım olarak gözüküyor. Kısa bir süre sonra ekranlarda yerini alacak olan Aziz dizisi merakla beklenmeye devam ediyor.

O3 Medya tarafından titizlikle yapılan çalışmaların yanı sıra Zeynep Günay Tan gibi önemli bir ismin de dizide genel yönetmenlik yapması dikkatlerden kaçmıyor. Zeynep Günay Tan genç yönetmen kadrosundan bu ana kadar çok önemli dizilerde yer almış ve yönetmiş. Başarılı yönetmenin en iyi dizi ödülleri de layık görülmüş. Zeynep Günay Tan kendisi gibi yönetmen Onur Tan ile evli 2 çocuk annesidir.

 

26-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar