Hazal Türesan Kızıl Goncalar'a katıldı

Hazal Türesan Kızıl Goncalar'a katıldı
Gold Film tarafından hazırlanan ve başrolünde Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yer aldığı Kızıl Goncalar’ın kadrosuna Hazal Türesan dahil oldu.

Yeni yayın dönemi kanallarda büyük bir heyecan ve aynı zamanda büyük bir umut ve rekabetle başlarken kanallar yeni yayınlamaya başladıkları dizilere yenilerini eklemek için de çalışmalarını devam ettiriyor. Bu sezon pek çok yeni dizi ile seyirci karşısına çıkan ve tam bir gövde gösterisi yapan Fox Tv geçtiğimiz senelerde yeni dizilerinden beklediği verimi alamamış ve bu diziler için erken final kararı almıştı. Bu sezon bu başarısızlığı tekrar yaşamak istemeyen kanal büyük prodüksiyonlu ve güçlü oyunculardan oluşan yeni dizileri bir bir seyirciyle buluşturmaya başladı. Aynı zamanda henüz hazırlık aşamasında olan pek çok yeni dizinin de yayıncı kanalı olan Fox Tv seyircinin en çok merak ettiği ve sezonda neler yapabileceğinin beklendiği kanal olarak öne çıkmış durumda. Özellikle Hudutsuz Sevda, Yabani ve Bambaşka Biri gibi dizilerle yeni yayın dönemine hızlı giren kanal için hazırlanan bir başka iddialı dizi de Kızıl Goncalar adını taşıyor ve kadrosuyla dikkatleri çekiyor.

Hazal Türesan Kızıl Goncalar'da

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden biri olan ve Gold Film tarafından hazırlıkları süren Kızıl Goncalar’ın hazırlıkları hız kazandı. Kanalın iddialı yapımlarından olması beklenen ve başrolünde Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak ünlü ve güzel oyuncu Hazal Türesan katıldı. Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarısı ile yapımcıların gözdesi olan oyuncularından Hazal Türesan’ın dizinin kadrosuna katılması oyuncunun sevenlerini oldukça heyecanlandırdı. Güzel oyuncunun dizide doktor Levent’in eşi Beste’ye hayat vereceği ve dizinin etkili karakterlerinden biri olacağı belirtildi. Levent’in eşi Beste kızı Mira’nın iyi bir okul kazanması için elinden geleni yapar ve bu yüzden den sık sık eşi levent ile karşı karşıya gelir.

Kızıl Goncalar

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan ünlü ve güzel oyuncu Özgü Namal’ın Özcan Deniz’le başrolünü paylaşacağı ve Gold Film tarafından hazırlanan Kızıl Goncalar dram türünde ele alınan bir dizi olarak dikkatleri çekiyor. Ömür Atay’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Necati Şahin’in senaryosunu kaleme aldığı dizide Meryem (Özgü Namal) kızı ve eşi ile kapalı bir yapının içinde yaşamaktadır. Meryem ve idealist doktor Levent’in yollarının kesişmesi üzerine gelişecek olayları ekrana taşıyacak Kızıl Goncalar şimdiden seyirciyi heyecanlandıran yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin çekimlerinin çok yakında başlayacağı öğrenildi.

13-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar