Yabani dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi?Reyting sonuçları nasıl?

Yabani dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi?Reyting sonuçları nasıl?
Yabani dizisi ilk bölümüyle toplamda 3,55 reyting ile 4. Olurken, ABC1 grununda 3,58 reyting ile 5. Ve AB grubunda 2,54 reyting ile 6. Olarak listeye girmeyi başardı.

Yabani dizisi ilk bölümü reyting listelerinde ilk 10’a girebildi mi? Yabani dizisi yapımı ve yapımcılığını kim üstleniyor? Salı akşamları Yabani hangi dizilerle rekabet ediyor? Dizi oyuncu ve karakterleri kim? Dizinin konusu ne? Yabani dizisi hakkında merak ettikleriniz yazımzıda.

Yabani dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi?Reyting sonuçları nasıl?

Fox TV’nin yeni sezon iddialı dizilerinden olan Yabani dizisi 12 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerine merhaba dedi. Salı akşamları Yabani dizisinin rakipleri arasında Ben Bu Cihana Sığmazam, Aile ve Üç Kız Kardeş gibi çok önemli yapımlar bulunuyor. Bu sezon Salı akşamları rekabetin yoğun yaşanacağı akşamlardan biri olacağı kesin. Geçen sezondan gelen ve çok güçlü izlenme oranlarını bu sezona da taşıyan 3 dizinin arasından Yabani dizisinin sıyrılıp sıyrılmaycağı merak edilen konuların başında geliyordu. Yabani dizisi ilk bölümüyle toplamda 3,55 reyting ile 4. Olurken, ABC1 grununda 3,58 reyting ile 5. Ve AB grubunda 2,54 reyting ile 6. Olarak listeye girmeyi başardı. İlk 10’a adını yazdırmayı başaran dizinin diğer bölümlerinin daha fazla izlenmesi bekleniyor.

Yabani dizi oyuncuları ve karakterleri

Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği Yabani dizisinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor; Halit Özgür Sarı - Yaman,  Simay Barlas - Rüya, Yurdaer Okur - Serhan Soysalan, Dolunay Soysert - Neslihan, Osman Alkaş - Eşref, Bertan Asllani - Alaz Soysalan, Rojbin Erden - Asi, Ramiz Mullamusa - Umut, Güray Görkem, Şebnem Hassanisoughi - Şebnem, Aşkın Şenol, Bartu Dilmen - Rüzgar, Ayşegül Ünsal, Selim Can Yalçın   , Birgül Ulusoy, Aleyna Al -  Ece, Seray Özkan, Sezer Arıçay.

Dizinin konusu

Mehmet Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturduğu dram tarzındaki dizinin senaryosunu Hilal yıldız kaleme alıyor. Bestelerini Can Sarıbelli, Metin Arıgül ve Ender Gündüzlün yaptığı dizinin görüntü yönetmenliğini Özkan Bal yapıyor. Yapımcı koltuğunda Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in oturduğu Yabani dizisinin konusu şu şekilde; Ali daha dört yaşında kaçırılmış ve hayatını sokaklarda sürdürmek zorunda kalmıştır. Tam 17 sene sonra evine Yaman olarak geri döner. Yaman Ali olarak kendini yeniden kabul ettirme mücadelesi verecek olan kahramanımızın hikayesi bir yönüyle Ateş Kuşları dizisini andırıyor. Çekimleri eğlenceli ve heyecanlı geçen dizinin reyting sonuçları ekibi sevindirse de daha iyi sonuçlar almak için yılmadan çalışmaya devam ediyorlar.

13-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler