Hekimoğlu Dizisi’nin Çekimlerine Neden Ara Verildi? Hekimoğlu Bu Akşam Neden Yok?

Hekimoğlu Dizisi’nin Çekimlerine Neden Ara Verildi? Hekimoğlu Bu Akşam Neden Yok?
Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu Dizisi 31 Aralık salı akşamı neden yok? Dizinin çekimlerine neden ara verildi? Yeni bölümler ne zaman yayınlanmaya başlıyor? Detaylar haberimizde!

Kanal D ekranlarında yeni başlayan ve seyircinin heyecanla ve merakla beklediği sezonun ilgi çekici yapımlarından Hekimoğlu Dizisi yayınlanan ilk iki bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi dünyanın pek çok ülkesinde ilgiyle ve heyecanla izlenen Amerikan yapımı House MD dizisinden uyarlama olarak ekranlara geldi. Başrolünde ünlü oyuncular Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan yalabık, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz gibi oyuncuların rol aldığı dizi yayınlanan ilk iki bölümüyle reytinglerde umut veren bir yapı ortaya koydu. Her ne kadar iyi bir reyting oranına ulaşamasa da gelecek için iyi işaretler verdi. Dizinin 31 Aralık Salı akşamı yayınlanması gereken 3. Bölümü ise yılbaşına denk geldiği için izleyiciyle buluşamayacak. İşte detaylar!

Hekimoğlu Çekimlerine Ara Verdi!

Başrolünde Timuçin Esen ve Okan Yalabık gibi iki güçlü oyuncuyu barındıran ve ilk iki bölümü yayınlanan Hekimoğlu dizisi yayınına ve çekimlerine zorunlu olarak yılbaşı arası verdi. İlk iki bölümde reytingi yükselişte olan ve ilgi çekici bir yapım olarak dikkat çeken dizinin 31 Aralık Salı akşamı 3. Bölümüyle ekrana gelmesi gerekiyordu. Ancak yılbaşı olması dolayısıyla dizinin yayınına ara verildi. Dolayısıyla aynı gerekçeyle dizinin çekimine de ara verildi. Dizinin 3. Yeni bölümünün ise 14 Ocak Salı akşamı izleyicisiyle buluşması bekleniyor. Bu zorunlu aranın dizinin senaryo ve hikayelerini bir kez daha gözden geçirmek adına iyi bir fırsat olduğu kulislerde konuşulan konulardan.

Aytaç Şaşmaz’dan Açıklama Geldi!

Hekimoğlu Dizisi’nde rol alan ve üç sezon boyunca Söz Dizisi’nde gösterdiği başarılı performansla herkesin dikkatini çeken genç oyuncu Aytaç şaşmaz Hekimoğlu Dizisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu Aytaç şaşmaz yaptığı açıklamada “Dizi yılbaşından dolayı bir hafta kadar çekim arası verdi. 2019 senesi benim nirvanam oldu. Maşallah diyelim, bir önceki projem ve şimdiki rol aldığım dizi de çok güzel gidiyor” ifadelerini kullandı. Böylece Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Hekimoğlu Dizisi’nin 3. Yeni bölümünün 14 Ocak Salı akşamı ekrana geleceği ancak çekimler için sadece bir hafta yılbaşı tatil arası verdiği öğrenildi. Diziyle ilgili gelişmeleri canlitv.com adresinden takip edebilirsiziniz.

31-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar