Benim Adım Melek yeni bölüm neden yok? Benim Adım Melek 16. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Benim Adım Melek yeni bölüm neden yok? Benim Adım Melek 16. Bölüm ne zaman yayınlanacak?
Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Benim Adım Melek’in bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. Peki, Benim Adım Melek yeni bölüm neden yok? Detaylar haberimizde…

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Benim Adım Melek’in her hafta yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Çarşamba akşamları yayınlanan sevilen dizi Benim Adım Melek bu hafta yayınlanmayacak. Televizyon kanalları yılbaşı sebebiyle yaptıkları reklam anlaşmalarından dolayı yılbaşı gecesi ve yılbaşı tatiline denk gelen bazı dizilerini yayınlamama kararı almıştı. TRT 1’de ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Benim Adım Melek’i 1 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak 15. bölümünü yayınlamama kararı aldı.

Benim Adım Melek 16. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gaziantep’te çekilen ve gelenekler ve çocuklarıyla mücadele içerisinde olan bir kadın olan Melek’in hikâyesini anlatan Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta 14. Bölümü yayınlanmıştı. Merakla beklenen dizinin 15. Bölüm fragmanı yayınlandı fakat rutin yayın günü 1 Ocak olan dizinin yayın tarihi bir hafta ötelendi. Benim Adım Melek 8 Ocak Çarşamba günü kaldığı yerden seyirciyle buluşacak. Kutsi ve Nehir Erdoğan başrollerini paylaştığı Benim Adım Melek’te üç çocuklu bir annenin gençken yaptığı bir hatanın peşini bırakmaması ve geçmiş ve gelecek arasında hep bu hatanın yol atığı acı bir mücadele anlatılıyor. Sürükleyici bir senaryoya sahip dizi 14 bölümdür oldukça iyi bir reyting başarısı elde etmişti. Yılbaşı arası verilen dizide 15. Bölüm 8 Ocak’ta 16. Bölüm ise 15 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.

Benim Adım Melek 15. Bölümde neler olacak?

Benim Adım Melek dizisinin 15. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin fragmanında Defne annesi Melek’ten özür diliyor. Defne ve Ömer’in ilişkisini öğrenen babası Alpay Defne’yi onunla görüşmemesi konusunda sert bir şekilde uyarıyor. Alpay Ömer’in ailesini de tehdit ediyor. Alpay Ömer’i kızının etrafında görmek istemediğini belirtiyor. Bölüme Ömer ve Defne’nin ilişkisi ve iki ailenin bu konuda tutumları damga vuruyor. Merakla beklenen 15. Bölümde Alpay’ın hain planları sürerken Defne ve Ömer’in durumuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanacak. Bir hafta ara sonrası yayınlanacak Benim Adım Melek’te yine heyecan dolu dakikalar izleyicileri bekliyor.

01-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar