Hekimoğlu'nun kadın başrol oyuncusu kim olacak?

Hekimoğlu'nun kadın başrol oyuncusu kim olacak?
Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizi bir uyarlama dizisi. Bazı oyuncuları netleşen Hekimoğlu'nun kadın başrol oyuncusu kim olacak?,

Karga Seven Pictures imzalı yeni bir dizi geliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizi bir uyarlama dizisi. Bazı oyuncuları netleşen Hekimoğlu'nun kadın başrol oyuncusu kim olacak, sorusuna cevap arayalım. Şimdi Hekimoğlu dizisiyle alakalı tüm detaylar haberimizde.

Hekimoğlu'nun kadın başrol oyuncusu kim olacak?

Kanal D’nin iddialı dizisi Hekimoğlu, ABD yapımı House M.D. ‘nin bir uyarlaması olarak 2020 sezonunda yayınlanacak. Kadrosu yavaş yavaş şekillenen dizinin tüm hazırlıkları sürüyor. Hekimoğlu dizisinde erkek başrol oyuncusu olarak Timuçin Esen daha önceden belli olmuştu. Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği dizinin kadın başrol oyuncusu için internette birçok isim dolaşıyordu. Banu Kiremitçi'nin yazdığı dizide kadın başrol oyuncusu için Ebru Özkan’a teklif götürüldüğü ve ve anlaşmaya varıldığı gelen haberler arasında. Dizinin netleşen diğer oyuncuları ise Timuçin Esen, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Okan Yalabık. Canlitv olarak dizini kadın başrol oyuncusu olarak Ebru Özkan’ın isabetli tercih olduğunu söyleyebiliriz. Bir uyarlama dizisi olan Hekimoğlu’nda Ebru Özkan ile anlaşma sağlanırsa dizinin orjinalindeki Lisa Cuddy karakteri de canlandırılmış olacak.

Bir Med Yapım imzası ve Hekimoğlu dizisi

Yağmur ve Durul Taylan kardeşelrin yöneteceği Hekimoğlu dizisi MedYapım imzası taşıyor. Yapımcılığını Karga Seven Pictures’in üstlendiği Hekimoğlu dizisi cast çalışmaları halen devam ediyor.  Bu arada Hekimoğlu dizisinin uyarlama olduğunu hatırlatalım. Çünkü uyarlama diziler birebir aynısı olmasa da genel özellikleri aynı olan dizi demek. Bir uyarlama dizisi olan Mucize Doktor’un reytingleri alt üst etmesi üzerine ekranlarda daha çok uyarlama dizisi göreceğimizi söyleyebiliriz.

Ebru Özkan kimdir?

1978 Ankara doğumlu oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Yani hem alaylı hem mektepli oyunculardan. 2006 yılında Bir Kış Masalı adlı filmle oyunculuk kariyerine ilk adımı attı. Sırasıyla Gözyaşı Çetesi, Kara İnci, Güldünya, Çınar Ağacı, Anneler ile Kızları, Hayatımın Rolü, Not Defteri gibi dizilerde rol aldı. Asıl şöhreti 2009 yılında Hanımın Çiftliği dizisinde canlandırdığı Halide karakteri sağladı. 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ertan Saban ile evlenen Ebru Özkan, son olarak Şahin Tepesi adlı dizide oynuyordu.

Rol aldığı tiyatro oyunları:

2012 – Pandaların Hikayesi

2008 – Romeo ve Juliet

2008 – Arzu Tramvayı

2005 – Atları Da Vururlar

 

Görev Yaptığı Diziler:

2006 – Gözyaşı Çetesi (Deniz)

2007 – Kara İnci (Seçil)

2009 – Güldünya (Duru)

2009-2010 – Hanımın Çiftliği (Halide)

2011 – Anneler ile Kızları (Defne)

2012 – Hayatımın Rolü (Ela)

2014 – Not Defteri (Suna)

2014-2016 Paramparça (Dilara)

2018 – Şahin Tepesi (Melek Özden)

20-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar