Hercai 24. bölüm izle

Hercai 24. bölüm izle
Hercai 24. bölüm izle; atv'nin büyük ilgi gören dizisi Hercai, 24. bölümüyle 6 Aralık Cuma günü ekrana geldi. Hercai dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Hercai 24. bölüm izle; Hercai dizisi geçtiğimiz sezon elde ettiği reyting oranıyla zirveleri kimseye bırakmadı. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizi reyting başarısını bu sezona da taşımışa benziyor. Hercai dizisinin hayranları yeni bölümü heyecanla bekliyordu. Hercai dizisinin 6 Aralık Cuma günü yayınlanacak 24. bölümünde neler yaşanacak? Televizyon ekranlarında dönen fragmanda izleyicileri yine heyecan dozu yüksek bir bölümün beklediğini işaret ediyordu. Hercai dizisinin 24. bölümü atv ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor. Hercai dizisinin 24. bölümünü tek parça olarak aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Hercai izle

Hercai dizisinin 24. bölümden kesitleri içeren iki fragman geride bıraktığımız hafta içi yayınlandı. Yayınlanan fragmanlara baktığımızda yine nefes kesen bir bölümün ekrana geleceğini söyleyebiliriz. Reytinglerde her cuma gününü ilk sırada tamamlayan Hercai dizisinin tüm bölümleri yoğun kitleler tarafından takip ediliyor. Hercai dizisinin 24. bölümde neler olacağı ise büyük bir merakla bekleniyor. 

Hercai dizisinin 24. bölümünde neler yaşanacak?

Reyyan, geçmişin izlerini kazımaya, gerçeklerin peşinden gitmeyi sürdürmektedir. Reyyan'ın yanında yer alan Miran ise kendini gizlenmiş gerçeklerin içerisinde bulur. Dilşah'ın yüzüğünün izini süren Reyyan, hiç beklemediği bir cevap alır ve bu cevap Reyyan'ı yıkacaktır. Reyyan ve Miran, kendini gizleyen, gölgeler içerisinden onları kollayan birinin yardımıyla karşılaşırlar. Reyyan ve Miran'a yardım eden bu gizli kişinin kim olduğu merak edilecektir. Kendilerine yapılan bu yardım gizlenen başka gerçekleri de tüm çıplaklığıyla ortaya dökecektir. Miran, doğruluğuna imkan vermediği gerçekler için Reyyan'a yardım ederken annesi ile ilgili büyük bir gerçek ile yüz yüze kalacaktır. Bu gerçekler Miran'ı nasıl etkileyecek, bu gerçekler karşısında nasıl bir reaksiyon alacak? Reyyan ve Miran geçmişin izlerini kurcalamaya devam ederken Elif de bu ikiliyi barıştırmak için çaba harcayacak. Elif, Miran'ın Reyyan'ı affedetmesini istemektedir ancak babaannesini yine devreye girerek işleri daha kötü bir hale sokmaması için Azat'tan yardım istemiştir. Peki Elif'in Azat'a gerçekleri itiraf etmesi işleri yoluna koyabilecek midir? Hercai dizisinin 24. bölümü 6 Aralık Cuma günü saat 20:00'da atv ekranlarından izleyicisiyle buluşacak. 

06-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler