Hercai 48. bölüm izle

Hercai 48. bölüm izle
20 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak Hercai 48. bölümde Miran gerçeklerle darma dağın olmuş iken üzerine bir darbede Aslan Aslanbey'den mi gelecek?

Atv ekranlarının fenomen dizisi Hercai 20 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'de yeni bölümü ile yayınlandı. Mardin'in en güzide köşelerinde, sıcacık mekanları ve insanları ile gönlümüzü fetheden en güzel bölümleri ile cuma akşamlarımızı taçlandıran dizide bu akşam, Miran halasından duyduğu gerçekleri sindirebilecek mi? Aslan Reyyan'ın peşini bıraktı mı? Hazar yıllardır yüzüne hasret kaldığı Dilşah'dan ikisine ait bir parçanın kalmasının sevincini yaşayabilecek mi? Azize Aslanbey'in yeni planları neler? Tüm bu sorular dizinin yeni bölümde yanıt bulurken arama motorlarında Hercai 48. bölüm izle sorgusu gerçekleştiren izleyiciler için son bölümü tek parça izleyebileceğiniz için linke aşağıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HERCAİ 48. BÖLÜM İZLE

Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı Hercai 20 Kasım Cuma akşamı 48. bölümüyle ekrana geldi. Atv'nin sevilen dizisi Hercai'in son bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarında ilgili bölüme ulaşmaya çalışıyor. Dizinin yeni bölümüne atv'nin resmi web adresi "https://www.atv.com.tr/webtv/hercai/bolumler" üzerinden veya kanalın ve dizinin resmi YouTube kanallarından ulaşabilirsiniz.

HERCAİ 48. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran yıllar önce öldüğü sanılan Füsun halanın gelmesi ile hayatını tüm inandıklarını bir çırpıda yerle bir buluverir. Hâlâ Azize AslanBey'in bunca yıldır intikam uğruna sakladığı bu gerçekten sonra Miran'ı kaybetmeyi artık göze alır. Kendisi de durumun farkındadır. Miran'ın Hazar Şadoğlu'nun babasının olduğunu öğrenmesi Aslanbey konağında kargaya yol açtığı kadar Şadoğulları konağında da bir o kadar ses getirir. Hazar Miran'a bu kadar alışık olabilmesinin altındaki sebebi anlamıştır.

Miran duyduklarını sindirmeye ve Şadoğulları yeni bir bireyi özümsemeye çalışırken Reyyan her zamanki gibi kocasının yanında durur. Yanında onu teselli eden ve yaşadığı karmaşadan çıkaracak tek kişi olarak. Miran, Reyyan ve Hazar bu süreci atlatmaya çalışırken Aslan boş durmaz. Yine bir girdaba herkesi sürüklemek üzerdir. Miran'ın kaldıramadığı, kabullenemediği baba gerçeğinin yarası halen kanarken Aslan Reyyan'ı kaçırır. Miran ve Hazar Reyyan için çabalar. Yerlerini bulurlar. Fakat o anda öyle bir şey olur ki henüz baba sevgisini yaşayamadan Miran'ın yüreğine bir acı daha mı düşecektir? Aslan hep hayalini kurduğu şekilde Miran'ı en derinden yaralayabilmeyi başarmış mıdır?

Atv'de saat 20:00'da yayınlanan Hercai 48. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Dizi hakkında görüşlerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

20-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar
Etiketler