Hercai'nin başrolü Akın Akınözü asker oldu!

Hercai'nin başrolü Akın Akınözü asker oldu!
Hercai'nin başrolü Akın Akınözü, dizi sezon arasına girince 21 günlük askerlik görevini yapmak için birliğine teslim oldu.

ATV'de yayınlanan Hercai dizisinin başrolünde yer alan Akın Akınözü, canlandırdığı Miran karakteriyle son dönemin popüler oyuncularından biri oldu. Reytinglerde zirvede yer alan Hercai, bildiğiniz üzere sezon finali yaptı. Dizinin sezon arasına girmesiyle birlikte Akın Akınözü, vatani görevini yapmak için birliğine teslim oldu. Bedelli askerlikten yararlanan genç oyuncu 21 gün askerlik yapacak.

Akın Akınözü'nü ailesi yalnız bırakmadı

Birliğine teslim olduğu sırada Akın Akınözü'ne ailesi de eşlik etti. Akın Akınözü ve annesinin çektirdiği fotoğraf basına yansıdı. Fotoğrafta dikkat çeken detaysa Akın Akınözü'nün imajı oldu. Dizide sakallı haliyle gördüğümüz yakışıklı oyuncunun askerlik dolayısıyla saçını ve sakallarını kestirdiği görüldü. 

Askerlik öncesi bakım yaptırdığı anları sosyal medyadan paylaştı

Akın Akınözü askerlik için bakım yaptırdığı anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Öyle ki tırnaklarına manikür bile yaptırdı.  

Akın Akınözü kimdir?

1 Ocak 1990 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Akın Akınözü, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Özlem Akınözü'nün oğludur. Akın Akınözü, TED Ankara Koleji-Matematik Fen Bölümü'nden mezun olmuştur. Santa Monica College, Los Angeles - General Studies, UC - Berkeley - Applied Math'ta oyunculuk eğitim aldı.

Aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisiyle birlikte yaşadı. 2015 ile 2017 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizide Ali karakterini canlandırdı. Sonrasında ise 2017 yılında Show TV'de yayınlanan Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almaya başladı. Kendisini bu dizide Yunus Çağlayan karakteriyle izledik. Oyunculuk kariyeri 2017 yılından bu yana TRT 1'de yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisiyle birlikte devam etti. Bu dizide Ömer karakterini canlandırdı. 2017 yılında yine bir TRT 1 yapımı olan Aslan Ailem dizisinde rol aldı. Aslan Ailem dizisinde Murat Aslan karakterine can verdi. Bu dizilerin ardından bu yıl ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Hercai dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Hercai dizisi kariyeri boyunca en çok ses getiren dizi oldu. Hercai dizisinde Miran Aslanbey karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Kendisine ait bir hayran kitlesi olan Akın Akınözü, gelecekte adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.

11-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler