Heyecanla beklenen dizi Kimse Bilmez başlıyor! İşte yayın tarihi..

Heyecanla beklenen dizi Kimse Bilmez başlıyor! İşte yayın tarihi..
ATV'nin büyük bir merakla beklenen dizisi Kimse Bilmez'in yayın tarihi belli oldu. Kimse Bilmez dizisinin başlayacağı o tarih..

Reyting rekorları kırmaya hazırlanan dizi Kimse Bilmez, izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Tanıtım fragmanlarının izleyici de büyük bir merak yarattığı dizi Kimse Bilmez'in yayın tarihi belli oldu. Herkes ekran başına bu yaza damga vurması beklenen Kimse Bilmez ilk ve yeni bölümleri ile ATV ekranlarında...

Kimse Bilmez yayın tarihi belli oldu!

Baba Yapım'ın üstlendiği dizinin ilk tanıtım fragmanını izleyen dizi severler sabırsızlıkla dizinin yayın gününü beklemeye başladı. Peki Kimse Bilmez dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Kimse Bilmez dizisi ile igili son gelen haberler izleyiciyi sevindirecek yönde. Yaz sezonuna bombe gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizinin yayın günü ve tarihi belli oldu. Heyecanla beklenen dizi Kimse Bilmez, reyting rekorları kırması beklenen ilk bölümü ile ATV ekranlarında olacak. Bundan sonra her Salı, ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizi, yayın günü Salı'ya alınan Star Tv'nin reytinglerde üst sıralarda yer alan dizisi Erkenci Kuş'a büyük rakip olacak. Dizinin yayın tarihi sosyal medya hesabından paylaşılan postun altına düşülen not ile de takipçilere duyuruldu. Dizinin sosyal medya hesabından "Nereye kaçsa insan, kendinden saklanamazmış! Yeni dizi Kimse Bilmez 11 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de ATV'de" şeklinde açıklama yapıldı. Peki sabırsızlıkla beklenen dizi Kimse Bilmez'in konusu ne? Gelin birlikte göz atalım..

 Kimse Bilmez dizisi konusu nedir?

Baba Yapım öncülüğünde ekranlara getirilen Kimse Bilmez, yapımcılığını Muharrem Güler üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan yer almaktadır. Senaryosunda ise Hakan Kandal'ın bulunduğu Kimse Bilmez dizisinin oyuncu kadrosunda da birbirinden başarılı isimler yer almaktadır. Çekimlerinin ise İstanbul ilimizin çeşitli semtlerinde çekilmeye devam ettiği Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer almaktadır;

Başrollerinde Keremcem'in yer aldığı Atv ekranlarının yeni dizisi Kimse Bilmez oyuncu kadrosunda, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Zehra Yılmaz, Mehmet Ali Kaptanlar, Özlem Başkaya, Taner Turan, Adnan Bircik, Hakan Altıner, Ahmet Mekin gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

29-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler