Hilal Altınbilek Yeni Dizisi İle Anılıyor

Hilal Altınbilek Yeni Dizisi İle Anılıyor
Genç oyuncu Hilal Altınbilek yeni projesi ile ardından söz ettirmeye devam ediyor. Dahil olduğu projede dikkatleri üzerine toplayan oyuncunun performansı hayranlarını mest ediyor

Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Şahane Hayatım dizisinde Hilal Altınbilek göz kamaştırmaya devam ediyor. Güzel ve genç oyuncu yeteneği ile yeniden anılan isimler arasında yerini aldı.

Ay Yapım ortaklığında Kerem Çağatay’ın yapımcılığında gerilim ve aşk türündeki konusu ile dikkat çeken dizi de Onur Tuna ile başrol paylaşan Hilal Altınbilek yeni bir proje ile yeniden hayranlarının karşısında yerini aldı. Oyuncunun performansı ise hayranlarının takdirini almasıyla taçlandırıldı.

Atv ekranlarının bir zamanlar sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 4 sezon başrol olarak seyirci karşısındaydı. Dizinin finali ardından ekranlardan bir sezon uzak kalan genç oyuncu yeni projesi ile ekranlara geri dönmesi hayranlarını mutlu etti.

Yıldız Tunç’un kaleme aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Züleyha Yaman karakterine hayat vermesiyle birlikte büyük kitlelere ulaştı. Oyuncu sadece Türkiye’de değil dünya çapında adını duyurmayı başararak yurt dışında da ciddi bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Güzel oyuncu şimdi ise Meriç Acem’in kaleme aldığı aksiyon dolu Şahane Hayatım dizisinde Onur Tuna ile birlikte rol alırken aynı zamanda çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla birlikte oyunculuk performansını sergilemeye devam ediyor. Dizide Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Yiğit Özşener ve Serkan Keskin gibi önemli isimler ile bir arada sette yoğun çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Çağrı Bayrak yönetmenliğinde ekranlarda 7. Bölüme ulaşan dizi oyuncuları heyecanlandırmaya devam ederken, yayınlanan ilk bölümden itibaren ortalamanın üzerinde reyting alıyor olması Hilal Altınbilek’in heyecanını katlıyor.

Oyunculuk performansı dışında güzelliği ile anılan yetenekli genç oyuncu Şahane Hayatım dizisi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkarken, hayranları ise Altınbilek’ten desteklerini esirgemeden ve çok güçlü bir seyirci desteği ile performans sergilemeye devam ediyor.

Aksiyon yönü çok güçlü olan dizi ile Şahane Hayatım dizisinde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna rüzgarı esiyor.

İkilinin uyumu ve dizinin heyecanı ile güzel işlere imza atmaları hayranlarını çok mutlu ediyor.

Meriç Acem’in kaleminden dökülen Şahane Hayatım dizisi her Çarşamba akşamı saat 20:00’de Fox Tv’de yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam edecek.

12-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar