Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı Müthiş Uyumu

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı Müthiş Uyumu
Star Tv nin dizisi Ömer'in başrol uyumları dizi severler tarafından çok beğeniliyor. İki oyuncunun başarısı hayranlarını ekran başına kilitliyor

Star Tv’nin gözde dizileri arasında yerini alan Ömer dizisinin başrol uyumları dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

OGM Pictures imzası taşıyan Ömer dizisi Cem Karcı yönetmenliğinde ekranlara gelmeye devam ederken başarısından söz ettirmeye devam ederken oyuncuların uyumları ise dizi severler tarafından çok beğeniliyor.

Yayınlandığı ilk sezonda 21. Bölüm de sezon finaline ortalama üzerindeki reytinglerde giren dizinin 2. Sezonu da aynı heyecanla izlenmeye devam ediyor. 31. Bölümü ile ekranlardaki yerini almaya hazırlanan dizinin senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alıyor. İsrail Yapımı Shtisel isimli diziden Türkiye’ye göre uyarlanırken bazı noktalara dikkat edildi. Seyircilerin toplum içerisinde yaşadıkları reel olaylar da diziye dahil edilince Ömer dizisi seyircisini kaybetmeden yola devam ediyor.

Ömer Pazartesi akşamları Alparslan Büyük Selçuklu, Bambaşka Biri ve Safir dizileri ile aynı anda ekranlara gelmesine rağmen reyting sonuçları dizinin başarısının bir kanıtı oluyor.

Ömer dizisi Müslüman bir ailenin içine düştüğü durumları konu alırken oyuncuların performansı ve uyumları büyük beğeni alıyor. Dizinin başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı paylaşıyorken, Merve Dizdar, Barış Falay, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Esra Akkaya, Erol Babaoğlu, Çağla Naz Kargı, Özgür Foster, Emre Taşkıran, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Damla Makar, Aybike Turan, Haktan Zavlak, Burcu Cavrar ve Serpil Gül gibi önemli isimlerde yer alıyor.

Selahattin Paşalı’nın hayat verdiği Ömer karakteri ve Gamze karakterine hayat veren Gökçe Bahadır çok başarılı bir süreç geçiriyorlar. Selahattin Paşalı şimdiye dek yine çok önemli projelerde yer almasına rağmen son dönemin en başarılı genç oyuncu olarak ardından konuşturmayı başaran oyunculardan oldu. Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır ile çok iyi anlaşması da dikkatlerden kaçmıyor. Ömer dizisinin reytinglerinden anlaşıldığı üzere başarısının çok iyi ilerlemesin de iki oyuncunun da uyumu ve oyunculuk deneyimlerinin payı çok büyük.

Ömer dizisi yayınlanan ilk bölümü itibari ile izleyici desteğini arkasına almış bir dizi olarak yeni bölüm ile ekrana gelmeyi bekliyor.

Ömer Pazartesi akşamı saat 20:00’de Star Tv’de yeni bölümü ile ekranlarda yerini almaya devam ediyor.

12-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar