Hizmetçiler Dizisine Katılan Melisa Akman Kimdir?

Hizmetçiler Dizisine Katılan Melisa Akman Kimdir?
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hizmetçiler Dizisine katılan Melisa akman Kimdir? Güzel oyuncu dizide hangi karakteri canlandıracak? Detaylar haberimizde!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve Fabrika Yapım tarafından hazırlanan dizinin yapımcılığını Ömer Arslaner yaparken, senaryosunu Makbule Kosif kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu Hizmetçiler son zamanlarda oldukça popüler olan uyarlama dizisinin örneklerinden biri. Çekimleri büyük bir hızla devam eden Hizmetçiler’in yakın zamanda izleyiciyle buluşması bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eken, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı diziye son olarak güzel oyuncu Melisa Akman’da dahil oldu. Hizmetçiler İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri, hizmetçilerin çalıştıkları evlerdeki sırlarla yaşamalarını ve bu arada kendi sırlarını da saklamalarını konu ediniyor. Güzel oyuncu Melisa Akman’ın katılımıyla kadrosu daha da güçlenen dizi oldukça merak ediliyor.  İşte haberin detayları!

Hizmetçiler’e Bir Güzel Oyuncu Daha: Melisa Akman!

Fabrika Yapım tarafından hazırlıkları ve çekimleri tüm hızıyla devam eden uyarlama dizisi Hizmetçiler dizisi yakın zamanda ekrana gelecek. Çekimleri devam eden dizinin ilk bölümünün çekimlerinde sona gelinirken Kanal D’de dizinin fragmanları da peş peşe yayınlanmaya başladı. Kanal D’nin büyük beklentiler içinde olduğu diziye son olarak genç ve güzel oyuncu Melisa Akman’da dahil oldu. Dizide hangi karakteri canlandıracağı henüz belli olmayan güzel oyuncu son olarak Kanatsız Kuşlar’da rol almıştı. Performansı otoriteler tarafından beğenilen Melisa Akman’ın Hizmetçiler dizisinde de başarılı bir performans sergileyeceği düşünülüyor.

Melisa Akman Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hizmetçiler Dizisi’ne katılan güzel oyuncu Melisa Akman, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında da yarışan oyuncu ilk olarak 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl adlı diziyle kamera karşısına geçmiştir. Oyuncu daha sonra pek çok yapımda rol almış ve her geçen gün oyunculuk yeteneğini daha da geliştirmiştir. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır; Muhteşem Yüzyıl, Şarkı Söyleyen Kadınlar, Ümmü Sibyan Zifir, Koca Dünya, Kanatsız Kuşlar.

22-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar