How I Met Your Father Ne Zaman Yayınlanacak? Hangi Oyuncular Rol Alacak?

How I Met Your Father Ne Zaman Yayınlanacak? Hangi Oyuncular Rol Alacak?
‘How I Met Your Mother’ sitcom dizisinin devamı niteliğinde çekilen ‘How I Met Your Father’ merak ediliyor. Dizi ne zaman yayınlanacak? Dizide hangi oyuncular rol alacak?

ABD yapımı olan, İlk dizi ‘How I Met Your Mother’ (Annenizle Nasıl Tanıştım), son dönemlerin en iyi komedi dizisi. güçlü bir kurguya sahip. 2005’ten 2014’e kadar yayınlandı. Uzun soluklu dizi 108 bölüm sürdü. 113 bölümün yönetmenliğini Pamela Fryman, 6 bölümün Rob Greenberg, 1 bölümünkini ise Neil Patrick Harris yönetti. Yapımcılığını Carter Bays Craig Thomas üstlendi. 31 Mart 2014'te yayınlanan 40 dakikalık özel bölümüyle dizi sona erdi. Şimdi ise ‘How I Met Your Father’ adıyla yeni dizi serisi sevenleriyle buluşacak. How I Met Your Father ne zaman yayınlanacak? Hangi oyuncular rol alacak? Yeni dizi merak ediliyor. 

How I Met Your Father (Babanızla Nasıl Tanıştım) :18 Ocak 2022  Hulu da Yayınlanacak

Amerikan yapımı bir sitcom olan How I Met Your Father dizisi, bir önceki  dizi konusu olarak ‘Annenizle Nasıl Tanıştım’ın bir başka versiyonu olacak. Bu sefer ‘Babanızla Nasıl Tanıştım’ diye oğlu’nu karşısına oturtup anlatan Sophie’nin hikayesini izliycez. Hikaye 2021’de Sophie ve en iyi arkadaş grubunun yaşadığı dijital uygulamalar çağında, kim olduklarını, hayattan ne beklediklerini, flört uygulamaları ve sınırsız seçeneklerin olduğu bu dönemde nasıl aşık olunacağını keşfettikleri anları gözler önüne seriyor. Sophie, oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatırken, hem kendisinin hem de arkadaşlarının yaşadığı maceralarını da bir durum komedisi tadında aktarıyor.  
Yeni dizinin tanıtımı yayınlandı. İşte ilk Fragman


 

Ne zaman yayınlanacağı merak konusu olan How I Met Your Father’ın ilk yayın tarihi belli oldu. 18 Ocak 2022 tarihinde ilk bölümüyle Hulu’da yayınlanacak.

How I Met Your Father’da Hangi Oyuncular Rol Alacak?

New York’ta çekilen dizinin yaratıcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger, uygulayıcı yapımcısı ise Hilary Duff’tur. Dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Merakla beklenen How I Met Your Father’ın kadrosunun ilk fotoğrafı yayınlandı. Fotoğraf, gece New York’ta East River üzerinde bulunan Brooklyn Köprüsü’nde çekilmiş. Hilary Duff (sophie) baş rollerinde yer alırken, diğer kadro oyuncuları ise; Chris Lowell (Jesse), Francia Raisa (Valentina), Kim Cattrall (Sophie), Tom Ainsley (Charlie), Josh Peck (Drew), Suraj Sharma (Sid), Tien Tran (Ellen), Daniel Augustin (Lan) ve Ashley Reyes (Hannah) yer alıyor.

29-12-2021
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar