Hande ve Gamze Erçel Kardeşlerden Duygulandıran Paylaşım

Hande ve Gamze Erçel Kardeşlerden Duygulandıran Paylaşım
Anneleri Aylin Erçel'i 2019'da kanser sebebiyle kaybeden Erçel kardeşler sık sık ona olan özlemlerini dile getiriyor. Gamze Erçel kardeşi Hande'nin paylaşımına yorum yaptı

Son olarak 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide rol alan ve başrolü paylaştığı Kerem Bürsin ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, sık sık yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İki yıl önce annelerinin kanserden kaybeden oyuncu kardeşler Hande ve Gamze Erçel'den duygulandıran paylaşım geldi. Bir süredir Kerem Bürsin ile yollarını ayırdığı yönündeki dedikodulara maruz kalan Hande Erçel'in hayranları oyuncu kardeşlerin paylaşımını merak ediyor. İşte o duygusal paylaşım haberimizde.

Hande ve Gamze Erçel Kardeşlerden Duygulandıran Paylaşım

Evlilik hazırlıkları yaptığı Kerem Bürsin ile ayrıdıkları dedikodularına maruz kalan ve iddiayı "Ayrılık kesinlikle yok" diyerek yalanlayan Hande Erçel, turizm şehrimimz Mardin'i gezdi. Mardin'de temaslarda bulunan 28 yaşındaki ünlü isim, kültür şehrimimz Mardin'den keyifli anlarını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

İşte O Paylaşım!

Anneleri Aylin Erçel'i 2019'da kanser sebebiyle kaybeden Erçel kardeşler sık sık ona olan özlemlerini dile getiriyorlar. Çok sevdiği annesinin kazağı ile objektif karşısına geçen Erçel'in paylaşımına kalamayan Gamze Erçel de kardeşi Hande'nin paylaşımına, "Annemin kazağı..." şeklinde yorumda bulundu.

Git gide sana benziyorum

Ekim ayında 2 yıl önce kaybettiği annesinin doğum gününü kutlayan Hande Erçel, Aylin Hanım'ın çocukluk fotoğrafını paylaşarak şu notu düşmüştü: "Hala o küçük kız çocuğusun sen, benim içimde hissettiğim bütün aykırılıklarsın, heyecansın. Git gide sana benziyorum farkındayım, bunu çok seviyorum. Ve çok güzelsin Anne. Yeni yaşın sonsuz denizlerde yüzerek geçsin" 

Paylaşımından sonra bir dergiye verdiği röportajda, hayattaki ilham kaynağının kanserle mücadele eden ve 2019'da vefat eden annesi Aylin Erçel'in olduğu vurgulayan ünlü oyuncu annesi için ilham verici sözler paylaşmıştı: "Olmak istediğim kişi olmam için bana cesaret veren her zaman o. En büyük ilham kaynağım aynı zamanda. Dik durmayı, mücadele etmeyi, çok sevmeyi, karşılıksız vermeyi, çok çalışmayı ve çalıştıkça parlamayı ondan öğrendim. Her zaman onu gururlandırmak için çabalıyor, bütün başarılarımı ve mutlu anlarımı hep ona ithaf ederek yaşıyorum"

29-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar