Hudutsuz Sevda Dizisinde Kim Kimdir?

Hudutsuz Sevda Dizisinde Kim Kimdir?
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve yeni sezonda ekrana gelecek olan Med Yapım imzalı Hudutsuz Sevda dizisinde kim kimdir?

Med Yapım tarafından hazırlanan ve yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak iddialı dizi Hudutsuz sevda son haftalarda yeni başlayacak diziler arasında adından en sık söz ettiren yapım olarak öne çıkıyor. Gerek hikayesi ve gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi yeni yayın döneminde de Fox Tv’nin en çok güvendiği yapımlar arasında yer alıyor. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile Med Yapım’ın ortaklaşa hazırladığı proje başta Trabzon ve Artvin olmak üzere Karadeniz Bölgesinde çekilecek. Halil İbrahim ve Zeynep’in aşkına odaklanan ancak güçlü bir intikam hikayesinden doğan dizinin çekimleri çok yakında başlayacak. Kalabalık bir kadroya sahip olan Hudutsuz sevda dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin canlandıracakları karakterler netleşti. İşte Hudutsuz Sevda dizisinde kim kimdirin cevabı!

Hudutsuz Sevda Kim Kimdir?

Med Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarının büyük umut bağladığı projelerden olan Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosu kalabalıklığı ile dikkat çekiyor. Pek çok ünlü ismin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden

-          Deniz Can Aktaş (Halil İbrahim)

-          Niray Daner (Zeynep)

-          Mesut Akusta (Rizvan)

-          Asuman Dabak (Nedime)

-          Esra Dermancıoğlu (Asiye)

-          Hülya Şen (Zuhal)

-          Burak Sevinç (Fikret)

-          Özgür Emre Yıldırım (Levent)

-          Emre Bulut (Turan)

-          Haydar Şişman

-          Erdem Kaynarca

-          Biran Damla Yılmaz

-          Hülya Gülşen (Sakine)

-          Naz Çağla Irmak (Edanur)

-          Taner Turan (Nesim)

-          Emir Çiçek (Reşit)

-          Enes Külahçı (Temel)

-          Mazhar Alican Uğur (Osman)

-          Tevfik Erman Kutlu (Şota)

-          Merve Honca (Elif)

-          Taha Bora Elkoca (Tamer) ve

-          Alp Akar (Tuncay) yer alıyor.

Ekip Karadeniz’e Gitti

Öbür taraftan çekimlerinin çok yakında başlayacağı dizinin mekan çalışmaları ve diğer prodüksiyon hazırlıkları için yapım ve çekim ekibi Karadeniz Bölgesine gitmiş durumda. Yakında çekimleri başlayacak dizinin eylül yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı dizi sezonun merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor.

02-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar