Üç Kız Kardeş Dizisi Yeni Oyuncularla Anlaştı

Üç Kız Kardeş Dizisi Yeni Oyuncularla Anlaştı
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 3. Sezonuna hazırlanan Üç Kız Kardeş yeni sezona yine iddialı hazırlanıyor. Dizinin kadrosuna iki yeni isim katıldı.

Son iki sezonda kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve aldığı reytinglerle gün birincisi olan dram ve aile türündeki Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezon onayını aldıktan sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam etmişti. Sezon arası veren ve bu sırada yapım şirketi Süreç Filmin hazırlık ve hikaye çalışmalarına devam ettiği Üç Kız kardeş yeni yayın döneminde yine Kanal D’nin iddialı ve güçlü yapımları arasında yer alacak. Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı ve ünlü yazar ve oyuncu İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan dizide üç kız kardeşin evlenme ve bu gelişmeyle birlikte aileleri ve çevreleriyle olan ilişkileri konu ediliyor. Salı akşamlarının lideri durumunda olan Üç Kız Kardeş yeni sezon için yakında sete çıkacak ve ancak dizi sete çıkmadan önce oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Merve Şen Üç Kız Kardeş Dizisinde

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız kardeş iki sezondur kanalın en iyi reyting alan yapımları arasında yer alıyor. Yayınlandığı gün olan Salı akşamlarında aldığı reytingle lider durumda olan dizi yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncu kadrosuna eklemeler yapan dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Merve şen ve genç ve güzel oyuncu Zuhal Acar dahil oldu. Başarılı oyuncu Merve Şen’in dizide Fatih’in eşi Cevriye karakteriyle hikayeye dahil olacağı öğrenilirken Zuhal Acar’ın ise Serdar’ın eşine hayat vereceği öğrenildi. Üçüncü sezon hazırlıklarını sürdüren dizinin çok yakında yeniden sete çıkacağı ve eylül yayın dönemi için çekimlere başlayacağı öğrenildi.

Üç Kız kardeş Dizisi

Ünlü yazar İclal Aydın’ın aynı adlı romanından televizyon dizi olarak uyarlanan Üç Kız Kardeş Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3. Sezonuna hazırlanan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Reha Özcan

-          İclal Aydın

-          Özgü Kaya

-          Berker Güven

-          Almila Ada

-          Melisa Berberoğlu

-          Nazlı Senem Ünal

-          Emre Kıvılcım

-          Anıl tetik

-          Tayfun Eraslan

-          Benian Dönmez

-          Merve Şen ve

-          Zuhal Acar yer alıyor.

02-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar