Hudutsuz Sevda dizisine 4 yeni oyuncu

Hudutsuz Sevda dizisine 4 yeni oyuncu
Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek iddialı dizilerden biri olan Hudutsuz sevda dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

Fox Tv yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyor. Birbirinden çarpıcı hikayelere sahip yeni dizileri için gün saymaya başlayan ve bu eylül döneminde reytinglerde ilk sıralarda olmak isteyen kanal bu sezon işi oldukça sıkı tutuyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy ve Bahadır Özdener’in birlikte yaptığı ve Med Yapım tarafından hazırlanan yeni dizilerden Hudutsuz Sevda da bu yapımlar arasında bulunuyor. Kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk yer alırken dizinin başrolünde deniz Can Aktaş ve Miray Daner yer alıyor. Şu ana kadar birbirinden ünlü pek çok isimle sözleşme imzalayan Med Yapım çekimlere başlamadan önce cast konusunu tamamen çözmek istiyor. Yapımcı Firma dizinin hikayesinde yer alan karakterlerle ilgili olarak dört yeni isimle daha anlaşmaya vardı.

Hudutsuz Sevda Hudutsuz ilerliyor

Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek ve Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in yanı sıra pek çok ünlü ismi bir araya getirecek Hudutsuz Sevda’nın oyuncu kadrosuna son olarak dört yeni oyuncu eklendi. Dizinin kadrosuna eklenen isimler arasında başarılı ve ünlü isimler bulunuyor. Asuman Damak dizide Nedime karakterine hayat verirken, Özgür Emre Yıldırım ise Levent karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Ayrıca dizinin kadrosuna yeni dahil olan ve son olarak Çöp Adam dizisinde rol alan usta oyuncu Hülya Şen dizide Zuhal karakteriyle yer alırken son eklenen oyuncu ise ödüllü oyunculardan Haydar Şişman oldu. Oldukça göz dolduran oyuncu kadrosuyla yakında sete çıkması planlanan dizi güçlü bir aşk ve intikam hikayesini ekrana taşıyacak.

Kim Kimdir?

Med Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün yer alacağı Hudutsuz Sevda dizisi Karadeniz bölgesinde çekilecek. Çekim ekibi ve yapım ekibinin mekan bakmak için Trabzon’a gittiği belirtilirken dizinin çekimlerinin de çok bir zamanda başlayacağı öğrenildi. Dizide yer alacak oyunculardan Deniz Can Aktaş’ın  Halil İbrahim, Miray Daner’in Zeynep, Mesut Akusta’nın Rızvan, Burak Sevinç’in Fikret, Esra Dermancıoğlu’nun Asiye, Asuman Dabak’ın Nedime, Özgür Emre Yıldırım’ın Levent, Hülya Şen’in Sevda karakterlerine hayat vereceği öğrenildi. Dizi eylül yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak.

27-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar