Biran Damla Yılmaz İsyan Etti

Biran Damla Yılmaz İsyan Etti
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Hudutsuz Sevda dizisi ile anlaşan ve bu dizi ile ekrana gelecek olan Biran Damla Yılmaz hayranlarının yaptıkları karşısında şoke oldu.

Son olarak Yasak Elma dizisinde Kumru karakteri ile rol alan ve bu dizide iki sezon boyunca başarılı bir performans ortaya koyan genç ve güzel oyuncu Biran damla Yılmaz yeni sezonda yer alacağı Fox Tv’nin Hudutsuz sevda adlı dizisi için son hazırlıklarını yapıyor. Oyuncu çok yakında çekimler için Trabzon’a gidecek ve sete dahil olacak. Dizi ve film sektörünün ünlü ismi Biran damla Yılmaz magazin dünyasında da son günlerde yoğun şekilde gündemde. Oyuncu kendisine ulaşma isteyen hayranlarının babaannesi ve merhum dedesinin hesaplarını kullanmalarına isyan etti. Ünlü oyuncu kendisinin telefon numarasını öğrenmek için ölen dedesi adına sosyal medya hesabı açan ve babaannesinin sosyal medya hesabını hack’leyen sevenlerinin yaptıklarını duyunca büyük şaşkınlığa uğradı ve şoke oldu.

Şoke Oldu

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz yeni dizisi için çalışmaya başlayacakken sevenlerinin kendisine ulaşmak için yaptıklarını duyunca şoke oldu. Ünlü oyuncunun telefon numarasını öğrenmek isteyen fanlarının oyuncunun ölen dedesinin adına sosyal medya hesabı açtıkları, babaannesinin hesabını hack’ledikleri ve buradan Biran damla Yılmaz’ın yakınlarına mesaj atarak “torunumun numarasını kaybettim, bana gönderir misin” diye sormaya başladıkları öğrenildi. Bu durum karşısında büyük şaşkınlığa uğrayan güzel oyuncu Biran damla Yılmaz hayranlarının bu tavrı karşısında oldukça üzüldü. Oyuncu sosyal medya hesabından bu durumla ilgili bir paylaşım yaptı.

Bırakın bizim de özelimiz oldun

Dizi ve filmlerin sevilen ve aranılan oyuncularından Biran Damla Yılmaz babaannesinin sosyal medya hesabının hack’lenmesi ve ölen dedesi adına hesap açılarak kendisine ulaşılmaya çalışılması üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Oyuncu paylaşımında “böyle etrafındaki insanların numaramı vesaire sorulmasına bu zamana kadar hep sustum, sorgulamadım ama yani babaannemin hesabını hack’leyip numaramı oradan bulmaya çalışmak... Hani onu da geçtim, rahmetli dedemin adına hesap açıp akrabalarıma yazmak nedir ya? Bu zamana kadar iyi veya kötü kimsenin yazdığına çizdiğine en ufak bir şey demedim ama yapmayın rica ediyorum. Insanların acıları ile oynayacak kadar ileri gitmeyin. Bırakın bizim de özelimiz olsun. Sadece biraz olsun saygı istiyorum bu kadar” ifadelerini kullandı.

27-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar