Hudutsuz Sevda dizisine 8 yeni oyuncu katıldı

Hudutsuz Sevda dizisine 8 yeni oyuncu katıldı
Fox Tv ekranlarında eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan Hudutsuz sevda dizisinin kadrosuna son olarak 8 oyuncu birden katıldı.

Med Yapım tarafından hazırlanan ve yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizilerden Hudutsuz sevda için çalışmalarda sona yaklaşıldı. Çok yakında set başı yaparak çekimlere başlayacak dizinin cast çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncuları kadrosunda toplayan Hudutsuz sevda dizisi güçlü bir intikam ve aşk hikayesini konu alıyor. Karadeniz Bölgesinde Trabzon, Artvin gibi şehirlerde çekilecek olan dizinin başrolünde genç yetenekler deniz Can Aktaş ve Miray Daner yer alıyor. Med Yapım ile eski Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz ekibinin birlikte hazırladığı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk otururken son olarak oldukça kalabalık ve güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturan dizinin castına son olarak 8 yeni oyuncu katıldı.

8 yeni isim dahil oldu

Med Yapım tarafından hazırlanan ve Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği Hudutsuz sevda yeni yayın döneminde Fox Tv’nin en çok güvendiği yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Son yıllarda dizilerden şansı yaver gitmeyen Fox Tv bu talihsizliği bu sezon yenmek istiyor. Bunun için güçlü hikayeleri olan güçlü oyunculardan kurulu diziler sipariş eden kanal şimdilerde bu dizilerin hazırlıklarının bitmesini bekliyor. Cast çalışmalarında sona gelinen Hudutsuz sevda dizisinin oyuncu kadrosuna son olarak 8 yeni isim katıldı. Dizinin kadrosuna katılan son isimler arasında, Hülya Gülşen, Naz çağla Irmak, Taner Turan, Emir Çiçek, Enes Külahçı, Mashar Alican Uğur, Taha Bora Elkoca ve Tevfik Erman Kutlu yer alıyor. Oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin yapım ve çekim ekibi daha önce Trabzon’a gitmişti. Dizinin çekimlerinin çok yakında Artvin’de başlayacağı öğrenildi.

Bir İntikam hikayesi anlatılacak

Eski Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi ve Fatih Aksoy tarafından ortak hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Hudutsuz Sevda dizisinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner başrolü paylaşıyor. Bir intikam hikayesinin etrafında şekillenecek aşk hikayesini konu alan ve güçlü duyguların her an hikayede kırılmalara sebep olacağı Hudutsuz sevda kanalın bu dönemdeki en iddialı yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Dizinin çekimleri yakında başlıyor.

31-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar