Ufuk Özkan’dan sevindiren haber

Ufuk Özkan’dan sevindiren haber
Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Ufuk Özkan’la ilgili şok bir gelişme yaşanmış ve organ nakli sırasına girdiği belirtilmişti. Oyuncu son durumunu paylaştı.

 

Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Ufuk Özkan’la ilgili şok bir gelişme yaşanmış ve oyuncu için karaciğer nakli gerekebileceği belirtilmişti. Magazin basını ve sosyal medya ile internet haber sitelerinde geniş olarak yer alan haber ünlü ismin sevenlerini derinden üzmüştü. Karaciğer yetmezliği sorunu ile hastaneye kaldırılan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doktorların tedaviye devam ettiğini ancak her ihtimale hazır olunması için tedbirlerin alındığını belirten Ufuk Özkan’ın bu paylaşımları büyük yankı uyandırmış ve ünlü ismin sevenleri mesaj ve paylaşımlarla oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletmiş ve üzüntülerini dile getirmişlerdi. Oyuncu Ufuk Özkan’a siroz teşhisi konulurken tedavilerine devam edilmişti. Yaklaşık iki haftadır hastanede tedavi gören oyuncudan sonunda sevindiren haber geldi. Tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen oyuncunun karaciğer nakline ihtiyacı kalmadığı öğrenildi.

Büyük üzüntü yaşatmıştı

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı paylaşımla tüm ülkeyi ve özellikle sevenlerini korkutan ünlü oyuncu Ufuk Özkan tedavi gördüğü hastaneden son bir paylaşım yaparak sevenlerinin yüreğine su serpti. Siroz teşhisi ile hastanede karaciğer tedavisi gören oyuncu geçtiğimiz haftalarda yaptığı paylaşımda karaciğer nakli ihtimali olabileceğinden bahsederek organ nakli için başvuruda bulunulduğunu belirtmişti. Bu haber ünlü ismin sevenlerini derinden üzerken oyuncunun tedavileri hastanede devam etti. Sonunda oyuncudan sevindiren haber bugün geldi. Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda organ nakline gerek kalmadığını belirtti ve tedavinin ilaçla devam edeceğini açıkladı.

İşte sevdiren o paylaşım

Ufuk Özkan tedavi gördüğü hastaneden bir paylaşım yaparak sevenlerini mutlu eden haberi verdi. Ufuk Özkan yaptığı paylaşımda “Günaydın. Hastanede 15’inci gün arayan soran dua eden sosyal medyada beni hiç yalnız bırakmayan sizler. Şükür ne çok sevenim varmış. Bana güç oldunuz, o zaman güzel haberi vereyim. Organ nakline gerek kalmadı, ilaçlarla devam. En kısa zamanda sahalara döneceğim gülmeye güldürmeye devam. Hepinize abilerim ablalarım kardeşlerim sarılmak istiyorum desteğiniz paha biçilmez. Canlar böyle devam ederse bir hafta sonra taburcu olurum. Tam hazır olmadan çıkmıyoruz. Ama merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmıyorum. Daha uzun yıllar buralardayım. Sevgiler” ifadelerini kullandı.

31-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar