Hudutsuz Sevda Dizisinin Yönetmeni Kim Oldu?

Hudutsuz Sevda Dizisinin Yönetmeni Kim Oldu?
Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan ve merakla beklenen yeni dizi Hudutsuz Sevda’nın yönetmeni belli oldu.

Televizyon sektöründe yaz aylarının gelmesiyle birlikte daha çok romantik komedi türünde başlayan diziler seyirciyle buluşmaya başladı ya da yayın tarihleri belli oldu ve yayın için geri saymaya başladılar. Kanallar yaz aylarının hazırlıklarını tamamladıktan sonra şimdi de asıl yayın dönemi olan eylül yayın dönemi için hazırlanmaya başladı. Sadece romantik komedi değil dram, aksiyon, aile, gerilim türünde ele alınması beklenen pek çok dizi için yapım şirketleri hazırlıklara başlarken bu dizilerin çok kısa bir zaman içinde sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor. Yeni yayın döneminin iddialı yapımları arasında gösterilen ve geçtiğimiz aylarda çalışmaları başlayan yeni dizi Hudutsuz sevda için de çalışmalarda sona yaklaşıldı. Ünlü yapımcılar Bahadır Özdener ve Fatih Aksoy’un birlikte hazırlayacağı ve bir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tarzında olması beklenen dizinin oyuncu kadrosunun ardından dizinin merakla beklenen yönetmeni de belli oldu.

Hudutsuz Sevda çalışmaları Devam Ediyor

Ünlü yapımcılar Fatih Aksoy ve Bahadır Özdener’in birlikte hazırlamaya başladıkları ve gerilim ve mafya türünde olması beklenen yeni dizilerden Hudutsuz Sevda yeni yayın döneminde Fox Tv’nin iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Daha bugünden merak edilmeye başlanılan dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu. Bugüne kadar birçok yapımda rejide yer alan ünlü isim Murat Öztürk’ün yönetmenliğini üstleneceği dizinin ilk bölüm çekimleri Karadeniz bölgesinde gerçekleştirilecek ve dizi daha sonra İstanbul’a dönecek. Geçtiğimiz günlerde yapımcılar ile toplantı yapan yönetmen Murat Öztürk projenin yönetmenliğini kabul etti ve hemen çalışmalara başladı. Dizinin eylül yayın döneminde iddialı yapımlardan olacağı öngörülüyor.

Hudutsuz Sevda oyuncuları

Fox Tv ekranlarında eylül yayın döneminde ekrana gelecek ve Fatih Aksoy ile Bahadır Özdener’in yapımcılığını üstleneceği yeni dizi Hudutsuz Sevda hazırlıklarını hızlandırdı. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturacağı dizi güçlü bir aşk ve intikam konularını işleyecek. Heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak oyuncular için büyük bir çalışma yürütülüyor. Dizide yer alacak oyuncu adaylarıyla görüşmeler sürerken dizinin kadın başrolü olarak ünlü ve güzel oyuncu Hilal Altınbilek ile anlaşmaya varıldı. Dizide Hilal Altınbilek’e eşlik edecek oyuncunun ise çok yakında belli olacağı öğrenildi.

18-06-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar