Hülya Avşar aradığı aşkı 12 yıl sonra buldu

Hülya Avşar aradığı aşkı 12 yıl sonra buldu
Yaşadığı skandal ilişkiler ve yürümeyen evlilikleriyle magazin gündeminden hiç düşmeyen oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar 12 yıllık bekleyişin ardından aradığı insanı buldu

Bir süredir hayalindeki erkeği ve oynamak istediği rolü anlatan Hülya Avşar, aradığı aşkı buldu. Aralarındaki 12 yaş farkına rağmen romantik aşk yaşayan ünlü oyuncu ve sunucu Hülya Avşar’ın 12 yıl sonra bulduğu aşkı sosyal medyaya bomba gibi düştü. Aşkları ve evlilikleriyle sık sık gündem olan Avşar kızının yeni aşkı merak ediliyor. Hülya Avşar’ın 12 yıllık bekleyişini sona erdiren iş insanı haberimizde. Şimdi detaylar

Hülya Avşar aradığı aşkı 12 yıl sonra buldu

Elinden alınan güzellik tacıyla ünlenen, yaşadığı skandal ilişkiler ve yürümeyen evlilikleriyle magazin gündeminden hiç düşmeyen oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar sonunda aradığı insanı buldu. 12 yıllık bekleyişin ardından iş adamı Cemal Güzelci ile aşk yaşayan Hülya Avşar Günaydın gazetesinin muhabirlerine yakalandı. İlişkilerinin belgelendiği ikili önceki akşam romantik bir akşam yemeği sonrası bir hayli samimi şekilde görüntülendi.

Avşar Kızının 12 yıllık yalnızlığı sona erdi

Yaşadıkları ve çıkışlarıyla sık sık gündem olan magazin dünyasının ünlü ismi geçtiğimiz akşam yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Günaydın gazetesinden Ömer Karahan'ın belgelediği habere göre, Hülya Avşar ve iş adamı Cemal Güzelci aralarındaki yaş farkına rağmen aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, Yeniköy'deki bir mekânda objektiflere yakalandı. Romantik bir akşamı yemeği yiyen ikiliden Cemal Güzelci ve Hülya Avşar, bir süredir gizlediklerini aşklarını itiraf etti.

Hayalindeki erkeği anlatmıştı

Her şey Hülya Avşar’ın 14 Şubat Sevgililer Günü'nü eski eşi ve kızı Zehra’nın babası Kaya Çilingiroğlu ile geçirmesiyle başladı. Ünlü şarkıcı ve sunucu Hülya Avşar, muhabirlerin "Sevgiliniz var mı?" sorusuna şu cevabı verdi: "Benim o kadar çok sevgilim var ki. Gerçekten bütün gün sevgililerimle paylaşmaktan zaman nasıl geçti anlamadım. O kadar çok sevgilim var ki harem kurdum"

Muhabirlerin hayalindeki erkeği sorması üzerine Avşar kızı duygularını şu cümlelerle dile getirdi: "Instagram'ı olan bir sevgili istemem! Ben erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum, bana göre değil, spor yapmayan insanlar da bana göre değil. Sosyal medyada vakit geçiren erkekler de bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz."

Yeniköy’de bir restoranda basına yakalanan Hülya Avşar birkaç gün önce anlattığı “hayalindeki erkeği” bulmuş oldu.

İş adamı Cemal Güzelci kimdir?

1974 İstanbul doğumlu Cemal Güzelci, Pertevniyal Lisesi mezunudur. 1992'de giyim sektöründe ticarete atılan ünlü iş adamı 2002 yılında kurduğu şirketin yönetim kurulu başkanıdır. İyi derecede Rusça konuşan Cemal Güzelci, futbol hayatını yurt dışında sürdüren futbolcu Burak Yılmaz ile yakın arkadaş olduğu ve futbola yatırım yaptığı biliniyor.

19-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar