Şarkıcı Güllü’nün Sahildeki Canlı Performansını Dinleyenler Mest Oldu! Şarkıcıya Yorum Yağdı

Şarkıcı Güllü’nün Sahildeki Canlı Performansını Dinleyenler Mest Oldu! Şarkıcıya Yorum Yağdı
Fantezi müziğinin sevilen ismi Güllü sahilde kendi şarkısını duyunca, dayanmayıp söyledi. Şarkıcının canlı performansını dinleyenler Güllü’ye bir kez daha hayran oldu. İşte o video

Türk fantezi müziği ses sanatçısı muhteşem sesiyle tanınan Güllü, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla sosyal medyada TT oldu. Sabah saatlerinde kendi şarkısını duyunca sahilde aşka geldi. Kendi şarkısına eşlik eden Güllü, o anları videoya çekti ve sosyal medya hesabında paylaştı. Güllü ‘’Sabah olmadan’’ performansı ile sosyal medyayı salladı. Güllü’nün paylaştığı videosu kısa süre içerisinde bir milyonu aşkın görüntülenmeyi geçti. Güllü sosyal medyada en çok konuşulan isim olmayı başardı. İşte Güllü’nün ‘Sabah Olmadan’ adlı parçasına eşlik ettiği o anlar…

 Güllü’nün Canlı Performansına Tam Not

1990’larda Güllü, Kasımpaşa’lı Güllü adını kullanarak söylediği Roman havaları ile adından söz ettirmiş bir sanatçı, gerçek adı Gül Tut. 48 yaşındaki sanatçı Türk Fantezi Müziğinin sevilen kadın seslerinden biri.

 Güllü’nün Olay Videosu ‘Sabah Olmadan’

 

Sabaha karşı sahil kenarında kendi parçası olan ‘Sabah Olmadan’ şarkısını duyunca eşlik etmeye başladı. Çektiği videoyu kendi sosyal medyasında paylaşınca, sosyal medyayı salladı. Hayranlarını canlı performansıyla mest eden sanatçı, sevenlerinden tam not aldı.

Güllü Albümleri

1994 - Oyuncak Gibi

1995 - Yalan Sevgiler

1996 - Değmezmiş Sana

1998 - Kırılırım

2000 - Zalim Yar

2002 - Ve Ben

2004 - Hayatımın Yanlışı

 Güllü Hayranlarından Sosyal Medyada Yorum Yağdı

Sevilen sanatçının sahilde ‘Sabah Olmadan’ adlı şarkısını söylediği anların videosu kısa süre içerisinde bir milyonu aşkın görüntülenmeyi geçerken, binlerce etkileşim aldı. Güllü sosyal medyada en çok konuşulan isim olmayı başardı.

1994 yılında yayınlanan Sabah Olmadan parçası, Cem Yılmaz’ın ‘’Karakomik Filmler’’ adlı serisinin bir filminde kullanılmıştı. Taksi şoförünü canlandıran Yılmaz’ın bu şarkıyı arabada dinlerken radyonun sesini açtığı sahne sosyal medyada viral haline dönüşmüştü.


Güllü’nün yayınladığı canlı performansına sosyal medyadan yüzlerce yorum yağdı. Yorum yağdıran sosyal medya kullanıcıları, videoyu paylaşarak ‘’Tüylerim diken diken oldu’’, ‘’çıkamadım videodan sabah sabah Güllü ablaaaa’’, ‘’Sabah sabah ciğerimizi yaktın’’, ‘’Güllü muhteşem sesinden hala birşey kaybetmemiş’’, ‘’Bambaşka bir şey’’, ‘’Zehirli ok gelmiş. Bugün tüm gün Güllücüyüz’’, ‘’Narkozu almadan ameliyata girmiş gibi hissediyorum’’, ‘’Gerçekten bambaşka’’, ‘’Sesinden öpmek istiyorum kadın’’ tarzı yorumlar yaptı.









19-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar