Hülya Avşar kendisine gelen projelerden ne kadar para istiyor?

Hülya Avşar kendisine gelen projelerden ne kadar para istiyor?
Ünlü şarkıcı Hülya Avşar uzun süredir ekranlarda görülemeyen kişilerden. Bunun sebebinin ücret olduğu iddia edildi. Hülya Avşar kendisine gelen projelerden ne kadar para istiyor?

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar sinema ve dizi oyunculuğu da yapıyordu. Birçok başarılı dizide yer alan Avşar son dönemlerde yeni projelerde yer almıyor. Bir magazin programında ortaya atılan iddiaya göre ünlü şarkıcı Avşar'a projeler için teklifler gidiyor fakat Avşar'ın istediği ücret sebebiyle anlaşma sağlanamıyor. Televizyon dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Hülya Avşar'ın hiçbir projede yer almaması akıllarda soru işaretleri bırakıyordu. Kanal D'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' isimli programda durumun ücret konusunda anlaşamamadan kaynaklandığı iddia edildi.

Hülya Avşar bölüm başına 120 bin istiyor

Televizyon programında Hülya Avşar'la ilgili iddiaya sebep olan olay yapımcıların Avşar'la görüşmelerde ellerinin boş dönmesiyle konuşuldu. En son Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Hülya Avşar'ın bu diziden bölüm başı 60 bin tl aldığı biliniyordu. İddialara göre Hülya Avşar projeleri kabul etmek için artık 120 bin lira istiyor. Yapımcıların verdiği bilgiyi ekrana taşıyan Müge ve Gülşen ikilisi Avşar'ın ne pazarlığa ne de indirime yanaşmadığını söyledi. Yıllardır televizyon dünyasında olan Hülya Avşar kurallarından ödün vermiyor.

Hülya Avşar kurallarından ödün vermiyor

Sevilen oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar daha önce çok izlenen televizyon programlarına da imza atmıştı. Birçok programı reyting rekorları kıran Avşar, iddia edilenlere göre yeni televizyon programları için de 100 bin tl istiyor. Pazarlığa ve kurallarından ödün vermeye yanaşmayan Avşar, daha önce de set kuralları ile ilgili standartlar belirlemişti. Çok yorucu olan ve uzun saatler süren dizi setleri hem set çalışanları için hem de oyuncular için oldukça yorucu geçiyor. Hülya Avşar belirlediği kurallar çerçevesinde sette 10 saatten fazla kalmama talebinde bulunmuştu. Avşar ayrıca, haftada 2 gün de izin talebinde bulunmuştu. Set ortamlarında maalesef özellikle haftalık bölüm yetiştirilen setlerde uzun süre çalışma ve ara vermeden çalışma durumları yaşanıyor. Usta oyuncu Avşar ise kendi kurallarını belirleyerek bu duruma uymayan yapımcılarla anlaşma imzalamıyor. Bu sebeple Hülya Avşar uzun süredir ne setlerde ne de televizyon kanallarında yer almayan ünlülerden.

03-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar