Hülya Avşar yeni şarkısını dijital platformda yayınlamaya hazırlanıyor

Hülya Avşar yeni şarkısını dijital platformda yayınlamaya hazırlanıyor
On parmağında on marifet bulunan ünlü isim Hülya Avşar sene bitmeden son şarkısı Anlatma’yı çıkarmak için yoğun mesai harcıyor.

Magazin dünyasının olduğu kadar sahne ve setlerin de aranılan ve yıldız isimlerinden olan ünlü şarkıcı, sunucu, oyuncu Hülya Avşar yeni bir şarkı çıkarmak için son günlerde yoğun bir mesai harcıyor. Her şarkısı ve hatta her sözü ve hareketi olay olan ünlü isim uzun bir aradan sonra ilk kez yeniden stüdyoya girerek mikrofon başına geçti. Sözleri Şebnem Sungur’a ve müziği de Sezgi Erciyas’a ait olan Anlata adlı şarkı için kayda giren ünlü isim yeni şarkısını 9 Aralık’a yetiştirmeye çalışıyor. Bu sene Sen Aşk mısın, Duydun mu ve Yapma Aşkım adlı parçaları çıkaran Hülya Avşar’ın senenin son şarkısı olacak olan Anlatma’nın düzenlemesini ise ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli yaptı. Magazin basınında ve sosyal medya ile internet haber sitelerinde gündem olan şarkı ilk kez tüm dijital müzik platformlarında yayınlanacak.

Klibinin Yönetmenliğini Kendisi Yaptı

Bu sıralar sahne ve müzik çalışmalarına ağırlık veren ünlü isim Hülya Avşar 2022 kapanmadan önce son şarkısını müzikseverlerle buluşturmak için yoğun bir mesai harcıyor. Ünlü isim Anlatma adlı şarkıya özel önem verirken bu şarkının klibinin çekimleri için de yönetmen koltuğuna kendisi oturdu. 9 Aralık’ta dijital platformlarda yayında olacak şarkı için sürpriz bir oyuncu ile çalışan Hülya Avşar daha önceden de bazı kliplerinin ve son rol aldığı otobiyografik filmi Selfi’nin de yönetmenliğini yapmıştı. Oldukça merak edilen şarkı ve klip magazin basını ile sosyal medyada da gündem olurken özellikle klipte rol alan oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu. Hülya Avşar’ın Anlatma adlı şarkısı ve klibi tüm dijital platformlarda 9 Aralık’ta yayınlanacak.

Tenis Kortunu İnletti

Öbür taraftan tenise olan tutkusu ile bilinen ve tenis kortlarında sık sık boy gösteren ünlü isim kendi adıyla düzenlenen turnuvada da korta çıktı. 21. Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası’nda korta çıkan ünlü isim özellikle yıllara meydan okutan fit vücuduyla büyük beğeni topladı. Avşar sosyal medyadan paylaştığı turnuvaya ilişkin fotoğrafların altına ise “21. Yılında Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası’na rekor katılım oldu. Ne mutlu bana. Muhteşem maçlar devam ediyor. Tabi beni elediler, hiç olmadı” ifadelerini paylaştı.

06-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar