Taçsız Prenses dizisinin detayları belli oldu

Taçsız Prenses dizisinin detayları belli oldu
Yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ve İsmail Hacıoğlu’nun başrolünü oynadığı Taçsız Prenses’in hikayesi belli oldu.

Bu sene yayına giren yeni dizilerinden umduğunu bulamayan Fox Tv yeni diziler için çalışmalarını hızlandırdı. MF Yapım aracılığı ile hazırlıkları süren ve yakın zamanda sete çıkan Taçsız Prenses adlı dizi için yoğun mesai harcayan yapım şirketi ve kanal castın tamamlanmasının ardından çekimlere hız vermiş durumda. Kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dram türündeki dizi için hazırlıklar ve çekimler devam ederken dizi ile ilgili de ilk görseller yayınlanmaya ve dizinin detayları belli olmaya başladı. Yakın zamanda final yapan mahkum Dizisinin başrol oyuncusu da olan ve yer aldığı pek çok yapımdaki üstün performansıyla dikkatleri çeken İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Taçsız Prenses’in yakın zamanda Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Taçsız Prenses Konusu Ne?

MF Yapım tarafından hazırlanan ve yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Taçsız Prenses’in hazırlıkları devam ediyor. Volkan Keskin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosu Pınar Bulut ile Onur Koralp tarafından kaleme alınan dizinin hikayesi belli oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Taçsız Prenses, hayatı boyunca hayalperest annesi Şirin’in masallarıyla büyüyen Masal, annesinin kalp hastalığı sebebiyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içinde bulur kendini. Bu dünyada Masal, yırtıcı, hırçın ve her kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşür. Bu durumdaki Masal’a yardım eden ise öğretmeni Evgin olacak ve işler zamanla herkes için tersine dönecektir. Dizide Masal’ın ilerleyen hikayesinde, masal her an kendi masalını ararken ve yaşarken aynı zamanda da hikayenin içinde yer alan diğer kahramanların yarım kalmış masallarını tek tek tamamlayacaktır. Bu yolculukta Masal’ın yanında öğretmeni Evgin ve çok sevdiği köpeği köfte olacaktır.

Taçsız Prenses Oyuncuları Kimler?

Yakın bir zamanda Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Taçsız Prenses dizisi birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Dizide yer alan oyuncular arasında, İsmail Hacıoğlu (Evgin Öğretmen), Feride Çetin (Şirin), Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, , Merve Bulut ve Merve Şen yer alıyor. Dram türünde ele alınan dizi çok yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

06-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar